BUna, nu stiu daca te place sau nu, dar e posibil ca el fiind constient de faptul ca il placi, face astfel de jocuri, te priveste, vb cu tine astfel incat sa crezi ca te place, daca te placea, cred ca iti recunoastea asta si ti-ar fi cerut sa fiti impreuna, cel putin eu asa cred...sau e posibil ca el sa te placa, dar poate nu e pregatit de o relatie, poate ii e teama de refuz, sau poate ii este rusine sa iti spuna, tu trebuie sa fi mai atenta la gesturile lui sa vezi care e de fapt adevarul, incearca sa afli, oricum decizia ii apartine, nu poti sa il obligi sa fie cu tine daca nu vrea, poate te place, poate nu, testeaza-l sa vezi...
Incearca sa porti convorbiri cu el in care sa vorbiti amandoi clar, nu doar sa reiasa anumite lucruri din alte lucruri.
Cred ca ar trebui sa nu te mai arati ca-ti place de el. Trateaza-l cu indiferenta, nu te mai arata impresionata de fiecare gest sau cuvant al lui, cand mai intra pe mess da-i ignor, nu cred ca l-ai prins tu pe el ca te impresioneaza ci de fapt el te-a prins ca el te impresioneaza pe tine si uite ca acum el se joaca cu tine. El de fapt se joaca cu tine, cu sentimentele pe care le nutresti tu pentru el. Fa in asa fel ca el sa nu mai stie ca tie iti place de el. Ai sa vezi ca va incerca la inceput sa-ti atraga atentia in continuare si sa demonstreze ca tu esti "in limba dupa el" dar daca tu o sa fii perseverenta si o sa-l tratezi cu indiferenta vei vedea ca el o sa se plictiseasca si o sa treaca la alta fata ca sa se joace cu sentimentelele ei, dar atentie tu trebuie sa nu-i mai arati nici o clipa ca-ti place de el si indicat ar fi ca sa nu-ti mai impartasesti gandurile, impresiile si sentimentele pe care le nutresti pentru el fata de alte prietene sau colege deoarece s-ar putea ca vreuna din ele sa-l tina la curent cu tot ceea ce simti sau nutresti tu pentru el.Incearca sa tii totul doar pentru tine sa nu mai spui nimanui ceea ce simti tu pentru el si nici el sa nu-si mai dea seama ca tu ii urmaresti fiecare miscare sau gest...ai sa vezi ca daca il vei trata in acest mod o sa vezi ca nu o sa se mai joace cu tine.