Spune-le cu cine esti, unde esti, ce faceti, promite-le ca daca te lasa mai mult te tii de cuvant, si din astea.
Poti sa le spui ca vrei sa stai pana mai tarziu, dar nu pleci departe de casa.
Pana la 22-23 mi se pare normal sa stai afara.
Acuma poate n-o sa le dai drepta, dar parintii tai au dreptate, o sa vezi mai tarziu, o s ate bucuri ca i-ai ascultat.
Roaga-i frumos sa te las pana mai tarziu afara, incearca sa ii faci sa inteleaga, spune-le ca asa fac prietenii tai si apeleaza la ingaduinta lor. Daca nu doresc, aasta e, nu poti sa te pui cu cei care ti-au dat viata.
Nici mie nu imi pasa daca imi dai "funda" pentru ca eu am aproape 18 ani si vin acasa 23:00. Ceea ce nu imi convine de multe ori, dar parintii nu degeaba isi bat si ei gura ca doar nu au trecut prin viata aiurea.Asta ca sa nu zici ca sunt si eu vreo "inapoiata", ai putea sa discuti cu ei ca sa te lase la o ora mai tarzie deoarece esti suficient de atent si de matur incat sa te tii de cuvant. Ceea ce eu nu prea cred pentru ca nu prea poti fi nu stiu cat de matur la varsta asta, asta e exact varsta la care spui ca de abia astepti sa cresti mare si "sa faci ce vrei", ei bine eu inca nu am prins viata de adult si mi-as dori sa fiu de varsta ta, sa ma joc si sa am timp si de alte lucruri.In viata nu ai ceea ce vrei,cand vrei si cat vrei, exact asta te invata parintii tai de la varsta asta, sa inveti sa respecti niste reguli, iar daca ai prieteni in apropiere poti sa ii chemi la tine acasa, puteti face atat de multe lucruri la varsta asta. Bucura-te de copilarie cat o mai ai