| iuliadumitrescu a întrebat:

Am aproape 14 ani si am observat ca de cand nu mai sunt la gradinita mama nu imi mai ofera atentia care mi-o oferea atunci. Atunci imi cumpara carti si nici macar nu stiam sa citesc, jucariile nici nu i le ceream si mi le cumpara pe cele mai scumpe. Acum, am intrebat-o daca imi ia o carte foarte ieftina si spune ca n-are bani. Simt ca ma uraste, parca nu ma suporta de cand sunt la scoala. Cand eram la gradinita eram cea mai frumoasa si dragalasa, toti ma placeau. Acum nici nasii mei nu dau nici 2 bani pe mine, de cand mi-au aparut cosurile, m-am ingrasat nimeni nu mai da 2 bani pe mine. Mama tot ce face este sa ma jigneasca si mereu e dezamagita de mine! Am note bune. Nu stiu ce sa ii mai spun sa inceteze sa ma trateze ca pe un ultim jeg. Ce sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| dani2404 a răspuns:

Tine cont la ca gradinita erai mica, si no, tuturor copiilor li se cumpara toate jucariile ( daca sunt bani ), no acum ai 14 ani, esti adolescenta, pune 1 ban de-o parte, mai ai 4 ani si devii majora, daca iti spune ca n-are bani poate chiar nu are, intreab-o ce ai facut ca sa te jigneasca si ce nu-i place la tine, poate vrea sa te schimbi, incearca sa fii foarte deschisa cu ea si spune-i ce nu-ti convine si invers, in viata te descurci doar daca colaborezi, nu poti sta inchisa in tine si sa te gandesti '' oare ce-o avea mama cu mine ''. Bafta multa.

3 răspunsuri:
| Tuștiiii a răspuns:

Vorbeste cu ea despre asta...

| danay72 a răspuns:

Vorbeste-i sincer, dar calm despre sentimentele tale, de ceea ce simti tu, dar fara sa o acuzi si gaseste un moment potrivit pentru ca sa faci acest lucru.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole utile.Sunt convinsa ca si acum esti frumoasa, dar azi oamenii uita sa mai laude si sa aprecieze aceste lucruri, dar nu pentru ca nu le vad asa, dar nu isi mai fac timp pentru lucrurile cu adevarat importante.

| Anonim1989077656477 a răspuns:

N-are cum sa nu te iubeasca, e totusi mama ta. daca nu te-ar iubi, te-ar fi abandonat de mult.si acum esti mare, e normal sa nu-ti mai acorde atata atentie... daca spune ca n-are bani nu o spune degeaba, chiar n-are.cat despre reprosuri, si mie mi se,, reproseaza" de un anumit membru al familiei(nu dau nume) ca sunt cam grasuta.si normal ca ma doare.i-am spus-o si mi-a explicat ca o face ca sa ma motiveze sa slabesc, pentru mine, pentru binele meu, nu din rautate. explica-i ca te raneste.sunt sigura ca o sa ii para rau si o sa se poarte altfel