| olicik a întrebat:

Am asa situatie.am 19 ani acum invat la universitate primul an prietenul meu mai intii imi spunea ca nu-mi da voie sa plec la invatatura nci intr-un caz ca daca plec o sal schimb acolo, el nimk no sa stie ce fac eu acolo, si a spus daca ma duc ne despartim, a trecut putin timp a venit intr-o zi la mine imi spune du-te si invata un an si pe urma facem nunta o sa dau la fara frecventa si o sa-mi continui studiile da acum imi spune ca sa invat toti trei ani ca trebuie sa invata sa am profesie si deacum nici nu mai e gelos nu prea ma suna cind nu sunt acasa cum sa inteleg asta de ce asa s-a schimbat parerea sincer nu stiu ce sa cred.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca are toata increderea in tine.Psihologic vorbind pentru asta trebuie un anumit motiv pe care, tind sa cred, ca-l are din plin.

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Asa a fost si la prietenul meu cu fosta lui. Ea acolo, el aici, eu aici colega lui.

Sa stii ca nu tine o relatie asa la distanta ani de zile. Tu o sa cunosti alti baieti in facultate, el alta fata acolo unde e. Daca stai in camin mai ales, o sa vezi cum o sa fie. La voi in camera o sa vina baieti sa doarma, voi mergeti in camera la ei, un fel de catalarie.
El, a banuit toate astea.ca asa se intampla prin facultate si si-a vazut de drum. Dar nu-ti zice... te lasa sa renunti tu poate si el isi vede de aia pe care o are acum.

| Parintele a răspuns:

Mai, i-a venit mintea la cap.

| anonimmmmm a răspuns:

Eu cred ca nu e necesar ca gindesti negativ, cred ca ii este frica sa nu te piarda si totodata daca s-a gindit la nunta inseamna ca isi doreste o sotie cu o profesie buna, si de care sa fie mindru, dar despre sunat, la fel am avut si eu o situatie, ma suna cam rar, asta din cauza ca stateam prea mult unul linga celalalt.Nu-ti fa griji, sunt asa perioade, nu cred ca ia trecut dragostea asa de repede.

| Sadd a răspuns:

Stai linistita. oricum o sa te desparti de el happy

| natalia_2288 a răspuns:

Nu as vrea sa te intristez dar cred ca are pe alta prietena si cred ca nu vre sa stii de asta si de aceea el iti spune sa ramii sa inveti, dar ditro parte el ara dreptate trebuie sa ai studii la indemina invata si fa-ti si tu o alta relatie.

| olicik explică:

PT anonimul, eu m-am inregistrat aici nu pentru ca sa-mi arat cit sunt de desteapta si cit de bine stiu limba romina am scris pentru ca am avut nevoie de un sfat si care oameni au vrut au inteles si fara hitrii ...si plus la toate sunt din Republica Moldova si aici nu se vb ca la voi in Rominia la noi limba e mai simpla