| Tocila_Simona_1993 a întrebat:

Am ascultat comentariile voastre legate de mine si clelalte 2 colege { Miruna, Andreea} si le-am cerut scuze.
I-am spus Andreei daca vrea sa fie BFF cu mine sau cu miruna si a spus ca vrea sa fie cu miruna. Dar la ore cand stau amandoua Am un sentiment de gelozie si tristete deoarece eu cu Andreea ma intelegeam foarte bine. Iar eu vreau sa fiu cu ea BFF dar ea nu vrea...
Ele au spus sa fim toate 3 BFF dar eu nu vreau deoarece eu cand merg cu ele in drum spre scoala se comporta altfel, iar eu vreau sa fiu cu andreea bff nu cu miruna, sau toate 3

Ce parere aveti? Dau funda care este cel mai bun comm

8 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Mai ne lesi?

| MskDesign a răspuns (pentru express11):

Am 30 de ani si nu stiu ce naiba inseamna acest BFF.Sunt convins ca e o prostie, dar totusi, ce inseamna?

| express11 a răspuns (pentru MskDesign):

Nici eu nu stiu! pe bune!

| Tocila_Simona_1993 explică (pentru MskDesign):

Cele mai bune prietene din copilarie! Adica te cunosti foarte bine mai de multi ani. Eu ma cunosc cu ea de la 3-4 ani.

| MskDesign a răspuns (pentru Tocila_Simona_1993):

Mersi pentru raspuns.

| SkyPilot a răspuns:

Daca nu esti tu cea aleasa de andreea si nu iti convine solutia propusa de ele, le lasi in pace si iti cauti alte prietene. Ai prea multe ifose, lumea nu sta la dispozitia ta!

| Tocila_Simona_1993 explică (pentru SkyPilot):

Nu am ifose! Si am alte prietene dar ca sunt in clase diferite si sunt mai mari ca mine! S apropo Andreea nu stie intre cine sa aleaga intre mine sau miruna

| grab a răspuns:

Nu le forta sa faca in vreun fel. ramai BFF cu care te accepta momentan si la primavara vedeti voi ce-o mai fi happy