anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut cateva momente mai intime cu prietenul meu,
Ma simt cam ciudat, si nu as vrea sa isi faca o parere proasta despre mine sa creada ca sunt usuratica pentru ca i,am permis sa puna mana pe mine,, suntem de mai bine de jumatte de an impreuna.
Nu stiu ce sa ii spun maine cand il voi vedea probabil nimic nu se va schimba dar eu il voi privii altfel i, am descoperit latura erotica, adica e cam ciudat pentru mine e ceva nou fiind virgina.
M, am tot gandit ca ar fi cazul sa fac pasul cel mare am 18 ani, am avut multi iubiti dar relatii fara importanta si doar 3 relatii de durata. uneori simt ca sunt pregatita aletori nu, as vrea sa vorbesc si cu mama ea mi, a zis sa vorbesc cu ea cand am de gand sa fac ceva sa ii spun sa imi des sfaturi, Imi este rusine sa vb cu mama, nici nu as stii cum sa ii spun daca se supara sau zice ca sunt mica si ca fac o greseala.

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti in felul acesta doar pentru ca i-ai permis sa puna mana pe tine, mai ales ca sunteti intr-o relatie de ceva timp. Este minunat ca inca mai exista fete ca si tine si fii mandra de lucrul acesta. Nu trebuie sa te fortezi in a face pasul cel mai mare, trebuie sa te gandesti serios si sa realizezi daca el este cel cu care vrei sa se intample sau nu.Numai tu poti sti asta. Daca vrei sa vorbesti cu mama ta si mai ales si ea ti-a spus sa ii ceri parerea cand vei avea nevoie, nu inteleg de ce eziti sa o faci. Pana la urma este mama ta si nu ai de ce sa te simti jenata. Numai ea poate fi in masura sa iti dea cele mai bune sfaturi.

3 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

S-a plictisit de faţa ta.

| Tanase_Laurentiu_1996 a răspuns:

Daca sta mereu cu mainile pe fundul tau, nu este baiatul cu care sa-ti incepi viata sexuala
crede-ma!

| patrickfracea a răspuns:

Nu fi usuratica dar totusi lasa-l.fa-l sa isi doreasca asta.in tot de auna lucurul usor de atins este neimportant