| Cristina788 a întrebat:

Am avut câțiva colegi cu care ma înțelegeam bine, acum fiecare si-a facut o prietenă și nu mai vorbesc cu mine, îmi răspund mai rar și nu prea mai vorbim.
Înainte îmi raspundeau imediat la orice oră. Acum nici măcar nu mă sună.
De ce au devenit atât de aroganți? Care e diferența dintre un băiat singur și unul cu prietenă?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un băiat care are o prietenă se concentrează asupra relației cu ea, care este vitală pentru el.

| Celcestietot a răspuns:

Au și oamenii treburile lor, relax.

| siriusblack98 a răspuns:

Cred ca tu nu cunosti definitia cuvantului ''arogant'' pentru ca asta nu este aroganta ci normalitate. O relatie de cuplu are mereu prioritate fata de una de prietenie/amicitie. Pana la urma acei baieti nu traiesc si nu vor trai cu tine in casa, tu nu reprezinti viitorul lor deci e normal sa ramai pe locul 2, 3, 4, 5, 6. Diferenta dintre un tip singur si unul cu relatie este ca al doilea stie care-i sunt prioritatile. Ai 12 ani cumva? N-ai avut niciodata o relatie?

| EntertainYou a răspuns (pentru siriusblack98):

Si tu stii definitia pentru ignorant? big grin

| siriusblack98 a răspuns (pentru EntertainYou):

Dar tu stii definitia pentru copil prost bagator de seama? big grin

| Florin9Florin9 a răspuns:

Trebuie să-i înțelegi, și tu dacă ai avea un iubit nu prea ai mai vorbi mult cu alți băieți ca să nu-l faci gelos, nu că ar fi aroganți, pur și simplu ăsta e mersul firesc al lucrurilor.

| Anonima163333 a răspuns:

Atunci cand un baiat are o iubita vrea sa fie doar cu ea, tu cum te-ai simti daca prietenul tau ar vorbi cu 10 fete in timp ce are o relatie cu tine?
Cu siguranta ai fi geloasa, la fel ca orice fata.
Diferenta intre un baiat singur si unul cu relatie este ca(,) cel singur poate vorbi cu orice fata, fie ca simte sau nu ceva pentru ea.

| EntertainYou a răspuns:

Pai stii, erau doar colegi. Si le implineai un rol cand n-aveau ei pe altcineva. Am fost si eu prin situatia asta. Si cati nu sunt si au fost?
Daca erati prieteni pe bune isi faceau niste timp. Nu ai tu vreo vina. Tine de superficialitatea lor daca se complac numai in relatiile lor. Asta a fost marele lor obiectiv. Restul lumii e degeaba pentru ei (cred ei).
Nu exista nicio diferenta intre oameni singuri sau in relatii. Exista doar acei oameni care utilizeaza alti oameni pentru a umple goluri de moment.

| EntertainYou a răspuns:

Dupa cum vezi oamenii superficiali chiar normalizeaza asemenea anomalii. Psihologii chiar afirma contrariul. Nu e normal sa te bagi intr-o cochilie atunci cand iti faci o relatie. Nu stii cand te poti sufoca, ori ce anume ascunzi despre tine sau partenerul tau.
Oamenii impliniti cu adevarat nu au de ce sa te evite, ci mai degraba evita sa arate ceea ce nu merge atat de bine in ograda lor.

Ce trebuie sa intelegi tu insa e ca inainte implineai un rol pentru respectivii, mai ales pentru ca tu esti fata, iar ei baieti. Daca rolul tau era ceva mai important inca ai fi fost apreciata.
Din pacate, n-ai decat sa-ti confirmi faptul ca trebuie sa mergi mai departe. Iar tu i-ai numit totusi colegi, nu prieteni buni.

Ce trebuie sa inteleaga cei care-ti zic tie despre cat de normal e ceea ce patesti tu e ca sunt niste ipocriti, ca siriusblack care da ignore doar pentru ca l-am blocat dintr-o vorba, dar zici ca l-am injurat de maica-sa.
Daca ar fi atat de siguri pe ceea ce afirma atunci nici ei n-ar mai "evada" atat de frecvent refulandu-se pe TPU sau in general pe social media.
E inca un fapt care confirma ca nu exista prioritatile pretinse, ci exista selectivitate cu un rol. Daca respectivii nu-ti raspund tie, nu inseamna ca in rest sunt 100% ocupati 24/24 cu partenera/partnerul.