| danieladanna a întrebat:

Am avut niste neintelegeri cu prietena mea cea mai buna mai demult din cauza unor prostii, tineam una la alta eram ca doua surori,, ne-am impacat si acum ne intelegem tare bine numai ca imi pare mai retrasa poate din cauza ca am gresit atunci,, mai inainte imi zicea ca tine la mine pe mess si mesaje,, si acum vorbim da nu am mai vorbit de tema asta,, cred ca tine la mine numai ca poate am gresit atunci si trebuie sa vorbesc cu ea sau nu imi zice laughing de aia cer pareri cam ce ar trebui sa fac

4 răspunsuri:
| DubstepQueen a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu ea. Daca ai gresit cu ceva, ea iti va spune daca tine la tine!
BAFATA si Funda?

| Ekcstsy a răspuns:

Incearca sa abordezi problema si sa ii spui direct ca nu este ca inainte si sa o intrebi daca ceea ce ai facut tu a afectat asa de mult relatia voastra incat sa nu fie la fel ca inainte. Daca iti este prietena buna cum zici tu, si va dori sa reluati ceea ce a fost inainte, iti va spune si veti rezolva problema. Succes

| Laura0 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sau poate are o problema de care nu-i foarte sigura daca sa spuna cuiva sau nu...incearca sa patrunzi mai adanc, sa atingi corzile sensibile, oricum atata timp cat inca sunteti"surori"e normal ca inca mai tine la tine si te-a iertat...zii ca inca te simti vinovata pentru asta si mai dezbateti inca o data subiectul acela

| mayafashion29 a răspuns:

Am patit si eu din astea dar sau rezolvat. Spune-i prietenei tale ca nu ti-ai putea imagina viata fara ea spune-i cat de mult a insemnat si inseamna prietenia voastra pentru tine fa-o sa inteleaga ca greseste prin faptul ca te indeparteaza de ea. Vorbestei deschis si spune-i tot ce ai pe suflet sunt sigura ca te va intelege.Bafta :*