| AlmaA120 a întrebat:

Am avut o cearta cu soțul mamei mele pentru ca m-a pus să îl ajut cu gătitul cât mama era la munca iar eu categoric l-am refuzat pentru ca nu e tata am aflat asta recent și pentru mine nu e ok sa știu ca nu e tata chiar dacă a avut grija de mine și de fratele meu când eram mici eu am 16 ani fratele meu 13 ani eram doar eu cu fratele meu și cu soțul mamei acasă pentru ca el a venit puțin mai devreme de la munca eu de obicei gătesc pentru fratele meu când sunt el și mama la muncă și da am urlat la el pentru că nu e tata și nu are dreptul să mă comande el pe mine când a venit mama i-a zis ca am urlat la el și ea ms pedepsit și a zis că i se pare ca nu e bine sa ma comport asa doar dacă am aflat ca el nu e tata dar eu nu pot trece peste ei trebuie să înțeleagă și să mă lase în pace am noroc ca fratele meu mai mic e singurul care mă înțelege și mereu stă cu mine chiar dacă uneori ne mai certam cum fac orice frații el are 13 ani dar el poate a acceptat ca soțul mamei nu e tatal nostru pentru ca el îi zice tata cum îi zicea și pana acum.Multi zic ca subt nerecunoscatoare ca nul accept pentru ca m-a crescut? Voi ce părere aveți? Mama vrea sa ma duca la psiholog pentru că zice ca nu e ok sa ma comport așa dar nu vreau sunt bine.Ce pot face în situația asta?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu, in locul tatalui tau vitreg, te-as trimite sa mananci si sa fii intretinuta de tatal tau biologic!
Iar peste 2 an, cand vei deveni majora, sa-mi platesti inapoi retroactiv) toti banii investiti in tine. Banii ai putea cere de la tatal tau biologic, fiindca este datoria lui sa te intretina.
Cred ca astfel ti-ai da seama: cine- si cum te a crescut si ajutat pana acum (si dupa).

| darrio2007 a răspuns:

„Multi zic ca subt nerecunoscatoare ca nul accept pentru ca m-a crescut?"
Cei multi au dreptate. La fel gandesc si eu. Tatăl tău biologic unde este? Poate il apreciezi mai mult pe el.

| MarianWLF a răspuns:

Nu cred ca esti nerecunoscatoare doar ai nevoie de mai mult timp sa te obisnuiesti cu ideea.

| Violleta2022 a răspuns:

Urat, extrem de urat comportament ai pentru sotul mamei tale, care te creste si isi cheltuie banii pe tine si pe fratele tau.
Rusine sa-ti fie!

| minrest a răspuns:

Tu nu vrei sa participi la munca din casa? Nu vrei sa gatesti pentru toata familia? De ce trebuie omul ala sa iti gateasca tie, crezi ca este servitorul tau? A frecat-o unul pe mama ta si a plecat, iar tu crezi ca ala e tatal tau. Ciudat. De asta nu curteaza barbatii femeile cu copii, pentru ca fac un efort mare ca sa ii creasca, copiii ii accepta foarte greu, iar in final e posibil ca copiii sa ii respinga. Dupa ce ca are o vita grea, ii mai fac si copiii mizerii. Ia legatura cu tatal natural, poate te forteaza si pe tine. Ce o sa zica, daca a mers cu mama, merge si cu fiica, da'le incolo de para shut e.

| AliGab a răspuns:

Esti o proasta, o razgaiata si o egoista. Este tatal tau pentru ca are grija de tine de cand erai mica. Tata nu este ala care a lasat-o insarcina pe mama-ta cu tine si nu l-a interesat nicicand de tine, ci omul asta care te-a crescut si a avut grija ta pana acum. Si da, foarte bine ca mama ta te-a pedepsit, poate iti vine mintea la cap. Iar tu, asa cum el te-a crescit pana acum, esti obligata sa il asculti si sa il ajuti atunci cand iti cere. De graba trebuie sa ii ceri iertare si sa nu mai faci de acum incolo. Daca refuzi si vrei sa te lase in pace, lasa-i si tu pe ei si nu mai sta in carca lor sa te intretina. Ia-ti un job si castiga-ti singura existenta, plateste cota din facturi si chiria ca doar nu este casa ta in care stai, ci poate este chiar a omului lacare iti permiti sa tipi ca o dementa in conditiile in care ii datorezi totul.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Tatal este cine te creste nu cine a facut sex 2 minute la bautura cu o necunoscuta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Acum, dupa ce ai aflat parintii ar trebui sa iti dea putin timp sa te linistesti, sa te lase sa procesezi totul.Da, poti incerca mersul la psiholog si sa stii ca nu este ceva rau, te poate ajuta sa intelegi situatia pe care tu poate o eviti.Totusi incearca sa nu te comporti urat cu sotul mamei tale, chiar daca nu iti este tata, te-a acceptat ca si pe copilul lui si te-a respectat.Tu nu este nevoie sa il accepti ca fiind tatal tau, doar respecta-l pentru a fi pace in familie

| AdeA1991 a răspuns:

Iubita, la modul cel mai serios ma intreb daca tu citesti raspunsurile la intrebarile precedente.
Sau doar postezi pentru atentie.

Ce faci tu acum se numeste ca nu vezi padurea de copaci, altfel spus te incurci in detalii si nu mai vezi imaginea in ansamblu.
plus ceva razvratire adolescentina tipica.

Am mai intrebat si mai intreb din nou.
Ce anume ti se pare tie anormal in situatia de fata? Ce te deranjeaza atat de tare?
Si de ce inainte era ok, dar acum nu mai este considerand ca vorbim de acelasi om care a fost langa voi ani de zile.

| Cresta a răspuns:

Nu e tata si nu vrei sa-l ajuti. Dar ai pretentia sa te intretina, sa te hraneasca, etc, desi nu e tata.
Nu ti se pare ca este ilogic ce faci tu?
Omul ala, te creste fara sa aiba obligatii. E mai tata decat ala care ti-a insamantat mama.

| Cresta a răspuns:

"Mama vrea sa ma duca la psiholog pentru că zice ca nu e ok sa ma comport așa dar nu vreau sunt bine."
A, esti bine? Inseamna ca intentionat faci circul asta. Ce urmaresti?