| FlorinaDaniela23 a întrebat:

Am avut o cearta cu soțul pentru ca eu m-am trezit acum la ora 12 din cauza ca sunt foarte obosită pentru ca fetița a plâns toată noaptea și eu m-am trezit să stau cu ea e mică are doar un an și 2 luni nu soțul el nu ma ajută cu nimic niciodată eu trebuie să fiu mereu cea care se trezește să stea cu copilul noaptea el s-a luat la cearta cu mine pentru ca nu i-am gătit trezindu-mă acum.Vi se pare normal sa se ia la cearta cu mine pentru atât? Cum să îl fac să mă înțeleagă și pe mine pentru ca el niciodată nu ma înțelege? și nu ma crede soția lui sau mama copilului lui pentru el sunt menajera lui nu soția lui

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Problema este soțul tău, soacra ta sau tu? Pe soacră nu o înghiți, cu soțul nu te înțelegi, copilul de care zici că te ocupi a căzut pe gresie și și-a spart un dintre. Vezi că problema poate fi și la tine. Încearcă să te schimbi un pic - ești extrem de agresivă

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Femeia moderna e ca berea fara alcool, o bei degeaba.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Divorț. Ce rost are sa te chinui cu el?

| KovacsB a răspuns:

Cum naiba sa te trezesti la 12?
Si dupa aceea mai stai pe TPU?
Fa dreacu ceva de mancare.

| Nelucojoc a răspuns:

De aia exista divort. Urmeaza corectiile, asta numai ca sa stii sa iti ascunzi vanataile...

| CalinaXandra a răspuns:

Luând în considerare întrebările tale din urma, fiecare aveți putina vina și aici ma refer la tine și la sotul tău nicidecum la soacra ta. Un copil într-un cuplu e o provocare maxima și va încearcă relația din toate punctele de vedere. În primul rând sotul tau te învinuieste ca ești prea atașată de copilul tău de 1 an de zile. El e atașat de mama lui în continuare chiar și la maturitate. Încă nu a înțeles ca o căsnicie e formata din 2 și copilul trebuie crescut între voi doi și sa se implice mai mult. E ok sa vina bunica din când în când în vizita la nepoți dar nu zilnic și nu dacă sotul tau are o relație mai strânsă cu măsa decât cu tine. Aici e vina lui ca o implica în tot rahatul vostru, lucru care va aduce vouă un motiv de cearta în plus. Apoi ești tu care fiind pusa în asemenea șituatii și neinteleasa de sotul tau clar nu mai ai nicio tragere sa faci una alta prin casa. Sfatul meu e sa lași vorbăria și sa treci la fapte sa pui piciorul în prag in primul rând să te ocupi de casa și de copilul tău indiferent ca el o face sau nu tu ești mama copilului oricat de obosita ai fi tu te apuci si gatesti pentru ca la un an de zile copilul acela trebuie sa aiba 3 mese pe zi, faci copilului sa manance apoi te odihnesti si daca domnul vrea papa ori te ajuta ori isi face ori merge la mama lui si mananca acolo, punct. Îți impui niște reguli în casa cine vine când vine cât sta și ce permiți sa ți se spună și ce nu dacă nici asa nu va merge treaba cu parere de rău sotul tau e un bou. Și va trebui sa te gândești serios la divort. Dacă acum nu te ajuta și nu te înțelege ca ai ajuns în anumite situații datorita nelinistii din casa... când vă va fi mai greu ce veți face? Draga mea, o femeie oricât ar fi de obosita atâta timp cât are sprijin, liniște și ajutor le va face pe toate. Oboseala ta e psihica din cauza atmosferei din casa. Schimba asta dacă poți dacă nu, renunța la viata care o ai cu el. Bafta