anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o prietena foarte buna tin la ea si acum, dar a inceput cu niste figuri mai demult si am cam inlocuit-o cu o alta prietena buna..si acum am o stare nasoala cumva mi-am cerut iertare pentru ce am facut..si m-a iertat Voi ce ziceti big grin pe care sa o pastrez.

6 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

O pastrezi pe aceea, care chiar iti este prietena.La care tii si o respecti.Cu care te joci si cu care iti imparti secretele, care iti este fidela.

| iubesc a răspuns:

Buna. Clar pastraz-o pe prima daca si acum mai tii la ea.

| Birlik65 a răspuns:

Pastreaz-o pe cea care simti si stii ca-ti este si iti va fi fidela, care simti ca este pentru tine cu adevarat, care te respecta ca om! Succes!

| pufoshenia24 a răspuns:

Nu e pe pastrate parerea mea. vorbeste cu amandoua si fiti prietene. dar eu zic ca prima ar fi de preferat. va stiti de mai de mult. dar si tu ai gresit. de ce ai inlocuit-o? in fine... fiti prietene cu toate. zic eu. papa te pupkisswinking

| vali123456575 a răspuns:

O pastrezi pe prima depide si de cat timp sunteti prieteni daca de mult atunci pastreazo pe prima.

| PshihopaticKid a răspuns:

Pastreaz-o pe prima deoarece va stiti de mai mult timp aveti amintiri etc...dar poti tine legatura si cu cealalta happy