| ygeo a întrebat:

Am avut o relatie cu un baiat acum vreo 5 luni de zile si intr-o zi l-am vazut cu alta de mana si ne-am despartit si imediat la 2-3 zile mi-am facut alt prieten cu care si acum suntem impreuna...problema este ca celalalt incearca sa se impace cu mine de 2-3 luni si imi spune ca ma iubeste si simt si eu ca tin la el dar tin mai mult la persoana cu care sunt acum. ce credeti ca ar trebui sa fac? cel mai bun raspuns primeste funditabig grin

Răspuns Câştigător
| BGD_1888 a răspuns:

Lasa-l sa stea cu cealalta...si sa stii ca ciorba reicalzita nu e asa buna ca prima oara big grin Sa fi iubita

15 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Un om care te-a inselat odata, te poate insela si a doua oara.Eu nu iert astfel de probleme.

| CutuMic a răspuns:

Vzi pe cine iubesti...primul cred ca este invizios ca ti-ai facut prieten asa repede, poate spera ca vei suferi dupa el, cum iti spune inima, daca e ramai cu noul tau prieten, poate ce a facut primul v-a mai repeta si sa nu iti para rau... sper ca te-am ajutat, succes si Craciun Fericit!

| Mia a răspuns:

Daca te-a inselat o data, te poate insela si a doua oara.Eu zic sa ramai cu actualul si sa uiti de fostul...

| trustbogdan a răspuns:

Pai gandeste-te care a fost motivul de care v-ati despartit, apoi gandeste-te ca omul nu se schimba, iar de aici stii tu cel mai bine ce sa faci

| xGyAx a răspuns:

In primul rand pune-i la incercare. EX: Spunele ca te doare piciorul si ca trebuie sa mergi pana la posta sa trimiti o scrisoare! sa vezi care te iubeste mai mukt SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e corect sa-ti lasi inima sa aleaga! daca il iubesti mai mult pe ala cu care esti acum nu renunta pentru ca celalalt te-a inselat odata, poate s-o mai faca! Draga mea pentru tine nu putem decide noi! Noi iti putem da doar cateva sfaturi.

Se zice ca prima relatie este speciala, dar ce a facut acel tip nu trebuie sa treci usor cu vederea! Iti zic sigur ca e greu cu relatiile, iar atunci cand esti indragostit faci greseli pe care le regreti mai tarziu, asa ca tu nu trebuie sa faci asta! Analizeaza bine situatia si treci peste iubire, uitate si vezi care e mai bun si care iti dovedeste iubirea prin fapte, nu prin vorbe!

Te pup, craciun fericit apropo, as putea sa-ti cer o fundita?

| morena a răspuns:

Nu te lasa coplesita de amintiri! O legatura, chiar daca e reinodata, nodul tot ramane! Mereu vei ramane cu imaginea lui cu alta de mana! Daca vei renunta la actualul, pe care chiar tu zici, ca ti la el, ce vei face daca vei regreta ca te-ai intors la celalalt! Actualul va ajunge exact in situatia ta de acum! Deci intreaba-te, merita? Meriti tu asemenea incurcaturi? Nu mai fi nehotarata, si priveste inainte, nu mai privi peste umar! Ce a fost, ai vazut, ce va fi e inainte, nu te mai intoarce din drumul tau! Zic ca nu merita! Tu ce zici?

| dEuTtZzA a răspuns:

Buna!

Greseala ta a fost ca te.ai combinat prea repede cu celalalt baiat! Trebuia sa mai astepti ceva timp pentru a vedea daca fostul tau prieten tinea la tine si daca regreta ca tea inselat!

Eu nu iash mai fi dat nici o sansa! Presupun ca ai suferit pentru ce ti-a facut! Daca te. a inselat o data si tu l.ai iertat o va face inca o data pentru ca stie ca uh il vei ierta!

Sfatul meu este sa ai ignori declaratii de iubire pentru ca sunt dupa parerea mea false!

Succes! ai grija de tine! :*

| CrYsSuLeTzU a răspuns:

Eu zic ca sa ramai cu actualul prieten.in primul rand din cate ai spus u iubesti mai mult pe iubitul tau si in al 2 rand daca te-a inselat odata te inseala si a 2 oara... dar cel mai bine e sa faci ce iti zice inima tahappy succes!:*:*

| MaiiaAna a răspuns:

" Nu da vabria din mana pentru cea de pe gard" (asa parca suna)

Deci nu crede tot ce spune fostul' adica daca v-ai despartit asta e, viata merge inaintehappy dar tu acum esti cu altcineva si daca te iubea cu adevarat te lasa in pace, te lasa sa fii fericita si nu te mai punea in situatia asta in care nu stii ce sa alegi. Daca zici ca ti mai mult la actual te sfatuiesc sa ramai cu elhappy

Totul acum depinde de tine si de alegea inimii tale happybig grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Rămâi cu actualul. De ce?
Păi dacă tu în doar 3 zile ai găsit pe altcineva şi hodoronc-tronc v-aţi şi cuplat, e clar că oricum pentru fostul nu simţeai nimic aşa că, de ce să te mai oboseşti?
Succes!

| ancaRjaibi a răspuns:

Draga mea, fostul tau iubit este evident ca niciodata nu a tinut la tine, in mod contrar, nu te lasa pentru alta. Iar faza ca te iubeste si eu stiu ce, e doar un ´´bau, bau´´. Cat despre actualul tau iubit, hmmm...nu il pune la suflet asa de repede, posibil sa nu fie chiar ce i-ti doresti, ci mai mult o razbunare pentru primul tinand cont ca dupa 2-3 zile de la despartirea de el l-ai si ´´agatat´´pe acesta.Gandeste-te mai bine ce vrei.Mult noroc.

| Delia a răspuns:

Deci, celalalt, cu care ai fost este neserios.Acum doar incearca sa-si testeze calitatile de cuceritor.Nu cred ca simte ceva pentru tine, daca a fost in stare sa te insele.Parerea mea este sa eviti asemenea gen de baieti si sa apreciezi baietii seriosi, chiar daca sentimentele nu sunt asa de profunde.Baietii cuceritori, dar neseriosi te vor face doar sa suferi si nu cred ca vrei asta.Numai bine si decizii intelepte happy

| ygeo explică:

Deci...sa inteleg ca cel mai indicat este sa raman cu actualu:Xms mult tututor sfaturilor:*

| ELLSSA a răspuns:

Oare stie ce a pierdut candva? Urasc acesti baieti! Ce rost are sa te impaci cu el, daca nu a stiut sa te aprecieze cand te avea? Lasa-l sa se dea si cu capul de pereti, merita! Si de iubit, nu cred ca te iubeste, doar ca realizeaza ca ai fost mai buna ca cealalta.Cu toti facem comparatii, x era mai bun, y era mai putin bun si tot asa.Si daca simti ca tii sau ca il iubesti pe cel cu care esti, ce rol mai are ex in viata ta? Da-l uitarii!