@ alindragoi101
Imi pare rau sa-ti spun dar tu ai gresit fiindca ai incercat sa o controlezi si manipulezi, impunandu-i sa faca ce-i spui tu, impotriva parintilor sai.
Asa ceva nu se face!
Cred ca fata are dreptate sa se desparta de tine si sa-si caute altul care sa o respecte si sa nu o mai monteze impotriva printilor ei.
In ce priveste faptul ca-ti iei masina pe banii pairntilor, chiar nu intereseaza pe nimeni, parca esti un copilas, total imatur, laudandu-te cu ceva ce-ti ia taticu, ca tu nu esti inca capabil sa-ti iei nimic.
Vorbesti urat de cei din jur, doar pentru ca esti frustrat fiind pus la pamant taman de un pitic de gradina ( cum ii spui tu), care s-a dovedit a fii un om mai bun si mai inteligent decat tine, daca a reusit sa castige inima femeii, pe care tu ai jignit-o si manipulat-o intr-un mod urat.
ia de invata baiete, ca tot ce ai facut pana acum a fost gresit si urat, iar in viata daca continuis a faca asa, vei avea intotdeauna de pierdut.
https://www.tpu.ro/utilizator/abxygz/intrebari/
Ma tem ca n-ai inteles mesajul, ea se certa cu toata lumea, părinții ei, frati, prieteni, inclusiv cu mine, iar eu ii spuneam din punct de vedere obiectiv, uite aici cred ca ai greșit, uite ca iti vrea binele, pana la urma sunt părinții tai, nu purta ura pe ei, la fel si cu prietenii ei, fiindcă ea ca persoana este foarte instabila emotional, eu am studiat psihologia special pentru a o ajuta si mi-a spus ca vrea sa se schimbe, poate ca am fost prea direct sau realist, dar adevarul si intentia mea de bine n-o schimba nimeni.
Cred ca a-ti omis faptul ca sunt la automatica si calculatoare anul 2, nu e nimic pe banii parintilor, apreciez mesajul, dar din păcate nu ai înțeles mesajul meu, o zi buna
In relatiile inter-umane nu are nici o importanta ca esti student, carutas, vidanjor sau brutar, ca asta nu te scuza sa ai bun simt, sa vorbesti frumos cu oameni, inclusiv cu fata care ti-a fost prietena si sub nici o forma nu ai dreptul sa o controlezi ori sa-i impui sa faca ce vrei tu, ca nu esti stapanul nimanui.
Imi pare rau sa-ti spun, dar esti un narcisist perfect, care vrea sa para mai destept decat este in realitate.
Sper sa-ti gasesti si tu peticul intr-o zi, daca intre timp inveti sa mai renunti la aroganta si sa respecti oamenii.
Esti tanar, frumos, inteligent, cu situatie, cu potențial pentru un viitor sigur tinand cont de facultatea la care esti, visul oricarei fete ai zice.Dar nu visul acestei fete care probabil nu a gasit intelegere nicăieri, nici in familie, prieteni, iubit, nimeni nu i-a oferit atata iubire cum si ar fi dorit probabil. Ea avea nevoie de un iubit, nu de un psiholog. Daca ar fi vrut terapie, mergea la un terapeut.
Tu esti un pic narcisist si manipulator, de aceea doresti sa te razbuni. Nu este vorba ca ce o iubesti tu pe ea, ci esti ofticat ca a plecat jucaria preferata.
Daca o sa i para rau ca a pierdut ce?
Masina ta de 10000? Esti amuzant spre penibil.
Incepe te rog sa citesti cate ceva despre ce isi doreste o femeie, ca zici ca esti baiat cu bursa, asadar cititul nu iti este strain.
Ea s-a îndreptat spre piticul de gradina pentru ca acesta i-a insuflat o anumita stare de siguranță. Este si putin mai mare decât tine si stie probabil cum se abordează o fiinta de gen feminin. Probabil ca i arata iubire si nu teorii tampite. Prefera sa o mangaie decat sa tranteasca vreun eseu filozofic despre nemurirea sufletului, ca o compensare a unei anumite impotente.
Nu exista dragoste cu forța. Acum este in alt Univers cu un barbat care o place asta cum este si nu doreste sa o transforme in altcineva.
Deja este istorie pentru tine.
Tu, poate inveti putin despre fete, macar putin sau cauti o narcisista la nivelul tau vaz Doamne, ca sa faceti pe inteligentii unul cu celalalt. Ai sa razi dar functioneaza chiar pe termen lung. Si musai sa aiba si ea masina de vreo enspe mii.
Nu mai cauta fete simple care crezi ca s pe post de jucarie ca vine piticul de gradina si in prostia lui ii conferă o anume siguranță pe toate planurile, mai ales emotional si ramai doar cu penibilul gand al razbunarii.
Eu in locul tau, invitam piticul de gradina la o cafea si luam notite.
Toate cele bune si mult succes
Poate ca aveti dreptate, dar am iubit cu toată inima, am înghițit multe lucruri, am iertat la fel de multe, încercam s-o maturizez forțat, lucru care la varsta asta ma gândesc ca ai prefera vorbe dulci si minciuni frumoase, am privit prea obiectiv situația și de multe ori n-am ținut cont de sentimentele ei chiar dacă îi voiam tot binele din lume, acum presupun ca ma doare faptul ca am pierdut in fata cuiva pe care in virtutea vârstei il consider inferior personal si profesional, chiar daca dumneavoastră spune-ti ca stie s-o iubească mai bine, el doar se folosește de experientele trecute, minciuni, cuvinte frumoase și vrajeala ieftina.
Nu ma laud cu banii, am pus-o pe ea pe primul loc și am pierdut multe lucruri pe care nu le regret sau cel puțin nu vreau sa regret.
Ar trebui sa ma focusez iar pe mine și să mă bucur de viață.
Apreciez mesajul chiar dacă a-ti tăiat puțin, dar aveți dreptate, degeaba ai de toate și oferi tot ce-I mai bun dacă femeia de lângă mine prefera cuvinte goale.
Faptu că este conștientă ca am iubit o mult și ca nu i-am greșit cu nimic ca bărbat, aveam ochi doar pentru ea mă gândesc că o să regrete cândva, a trecut doar o luna, dar nu știu dacă împăcarea este o opțiune, probabil trebuie sa găsesc una puternica emotional și poate narcisista cum spune ti dumneavoastră. Apreciez mesajul și va doresc o zi bună.
Multumesc pentru raspuns.
Uneori iubim atat de in felul nostru ca celalalt nu intelege nimic. Conteaza modul cum exprimam aceasta iubire, cautat un limbaj comun.
Nu te contrazic, ca nu ai fi superior celui de care spui, insa uneori in relatii este egal cu zero felul cum te raportezi la lumea din exterior.Relatia cu un partener de sex opus este altceva. Acolo nu este unul mai sus si altul mai jos decat in pat eventual. Si daca i ai transmis fara sa doresti neaparat, faptul ca tu esti cel inteligent si ea cea fraiera care ar trebui sa ti multumeasca ca in micimea ei o bagi tu in seama, pai a mers mai departe unde este apreciata si unde este nevoie de ea. Tu i ai insuflat ideea ca nu ai nevoie de ea, ca o bagi in seama asa ca profesor voluntar, dar nu i mare scofala de capul ei.
De aceea ti am spus ca te potrivesti cu cineva narcisic, caci ati vorbi pe aceeasi limba si nimeni nu ar suferi. Eventual acelasi statut social, bani, etc.Cred ca este singura ta solutie.
Faceti pe desteptii pe rand.
Las o linistita cu vrajeala omului, ca probabil intre doua vrajeli, una nasoala de profesor narcisist si una mai din popor a ales o pe cea mai putin nociva.
Esti simpatic...una narcisista nu este mai puternica emotional, este doar mai neincrezatoare in sine insasi. Nu cauta sa dovedească neaparat ceva, caci nu are nevoie, are propria validare si nu o mai cauta pe nicăieri.
Si mi mentin ideea cu a cauta o fata cu aceeasi situatie si apoi sa te mai gandesti ce căutai de fapt.
Sa fii narcisist este un lucru interesant si de ce nu? Dar cu coechipier pe masura si care asa functioneaza. Ca oricat de naiva ar parea o fata tot te lasa in vibratia ta joasa si se duce in lumea ei cu vreun trubadur inferior tie dar care nu i cauta neapărat defecte ci ii scoate in evidenta calitatile. Si cui i ar placea sa traiasca asa?
Sunt putini, dar sunt, narcisisti care vazand ca lumea pleaca au apelat la un consilier si au reusit sa inteleaga ca in relatii de cuplu nu exista superior si inferior. Acolo esti acasa si atat.
Nu are importanță daca o sa regrete ea sau ce va mai face, ce te interesează?
Important sa fii bine si sa gasesti o fata pe gustul tau si care sa functioneze cu tine.
Sa fii bine iti doresc si daca o relatie s-a rupt nu incerca sa o innozi ca tot va aluneca nodul si pierzi timpul.
Cine stie, poate este tot raul spre bine si gasesti pe cineva asa cum iti doresti sa nu mai faci observatii tot timpul Trebuie sa fie obositor ma gandesc.
Toate cele bune,
Zi minunată iti doresc.