Daca il iubesti asa mult, cat se intelege din povestioara, impaca-te cu el. Din cate am citit vrea sa te recastige si pentru asta ar face orice. De ce sa nu mai dai o sansa dragostei? a gresit e adevarat dar fiind orbit de "nervi" (asa am inteles eu din poveste)... si poate si din cauza vorbelor urate din partea tatalui tau nu mai stia ce face, sa aruncat in bratele ei din "ura" daca poti sai spui asa. Eu mas impaca cu el . Acuma depinde de tine. Fa ce-ti spune inima, e mult mai bine .
Alexutza ai mare dreptate ce ai zis Sa aruncat in bratele alteia ca i-am trimis eu mesaj in care practic eu l-am trimis la alta + fazele cu taica-miu, aceea nu era prima data cand auzea asa ceva din partea lui + probleme de serviciu si i s-au adunat. Asta mi-a spus si el, dar nu cred ca ar trebui sa fie astea niste scuze. Problema este ce a facut el dupa ce s-a despartit de aia...Se interesa din cand in cand si de ea, ce e drept eu stiu ca doar virtual, o verifica pe Imvsibile sa vada daca era pe invizibil pe mess, cu altceva nu l-am prins. Mi-a recunoscut ca a fost prost atunci, ca a avut un moment de slabiciune si a fost orbit de tipa respectiva, si ca acum nu s-ar mai cupla cu ea nici daca ar sti ca ramane singur o viata intreaga Nu stiu ce sa cred, unele lucruri le-am aflat intamplator, nici nu stiu daca avea de gand sa mi le spuna vreodata...incredere in el nu mai am, desi el practic MA ASIGURA ca daca mai vreau sa reluam relatia o sa-mi recapat increderea in el, dar nu prea imi vine sa ma risc. DanielJackson din moment ce in 6 luni de cand sa desp de mine, ce zici il iubesc sau nu? Dar asta nu sterge cu buretele tot ce s-a intamplat. Desi inca-l iubesc ca la inceput, poate mai mult, sunt o persoana cu capul pe umeri, si oricat as suferi fara el nu ma aventurez aiurea. O sa plec 3 luni, timp in care nu vreau sa vb cu el, sau aud ceva de el, vreau sa rup total de orasul asta, iar cand ma intorc o sa ma interesez eu ce-a facut el in acest timp, si in functie de asta poate ma mai gandesc sa-i acord o sansa Va multumesc pentru raspunsuri!
Mama ce poveste. tentativa de incercare? ce tare suna asta! mai fata, tu-l iubesti pe baiatu ala? ei bine, in functie de raspunsul pe care ti-l vei da tu tie la intrebarea asta, vei sti cu siguranta ce ai de facut! mult succes!
In locul tau m-as impaca cu el, adica chestia asta depinde de tine daca ti cu adevarat la el. Si daca te impaci cu el ai grija sa nu mai faca asta a2a oara. Nu cred ca ai fi perceputa ca rezerva si nici ca a a5a roata. Asta depinde de tine daca vrei sa fi cu el sau nu. Poate poti sa-l schimbi. Si cred ca o sa poti. Eu sunt cu un baiat de 3 saptamani, el avea probleme cu droguri si nu prea vroiam sa stau cu el da' mi-a demonstrat de multe ori ca tine la mine si pana la urma am stat cu el. Pana si cel mai bun prieten al lui si mama lui mi-au spus ca l-am schimbat mult. Bafta!:*