Faptul este consumat si nu cred ca mai poti face ceva, accepta ca l-ai pierdut dintr-o prostie
Foarte putine persoane inselate, pot ierta o infidelitate; mai ales la aceste varste cand relatiile sunt efemere si cand nu va leaga nimic.A fost o slabiciune si acum trebuie sa suporti consecintele, orgoliul lui dar si durerea la facut sa mearga mai departe, sa caute o fata care merita (cum ar gandi el). Trebuie sa accepti ca l-ai pierdut, sa iti asumi raspunderea si pe viitor sa nu mai cazi in tentatii si ispite; pentru binele tau si al persoanei iubite.Incerca sa te bucuri pentru el, ca totusi a reusit sa mearga mai departe si ca acum el este fericit, chiar daca tie iti este greu.De asemenea, cred ca el acum a devenit pentru tine mai mult un caprciu, nu ai stiut sa apreciezi ceea ce ai avut si iti vine greu sa accepti ca l-aai pierdut.Dar trebuie sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi, faptul este pierdut dar ai invatat o lectie valoroasa.Succes.
Baiatul are motive serioase sa nu te mai agreeze.Gandeste-te singura la ce i-ai provocat in suflet, reantorcandu-te la celalalt.
Sa iei intamplarea ca pe-o lectie si sa cauti pe altcineva; chiar daca v-ati impaca, umbra suspiciunii ar plana poate mereu asupra relatiei, ceea ce nu-i chiar placut.Numai bine.
Daca te-ar fi iubit cu adevarat, te-ar fi inteles.adica hai sa fim seriosi - majoritatea avem fosti si foste cu care intr-o clipa ne-am combina daca s-ar ivi ocazia.sunt anumite iubiri care nu se uita niciodata, oricat timp ar trece.sunt slabiciuni omenesti care trebuie intelese.ca s-a intamplat o data nu e mare lucru.depinde si de tine cat ai ciripit despre fostul la proaspat-fostul - nu e bine sa faci full disclosure chiar daca esti bine intentionata.trebuie sa ai si tu coltisorul tau.atitudinea asta de 'as da orice' este un indicativ clar de relatie disfunctionala.stai si analizeaza bine sa vezi cat s-a implicat el in rel voastra.sunt convins ca vei constata ca tu ai tinut mult mai mult la el decat invers.sau poate e pur si simplu sindromul pasarii din mana pe cioara de pe gard - in cazul asta o sa-ti revii destul de repede. dust yourself off, pick up the pieces and move on...e singura solutie.