| bibilica a întrebat:

Am avut o relatie de un an sunt ansarcinata eu l-am mintit si nu mai vrea sa ne anpacam cum sa ma anpac cu el ce sa-i mai spun? mi-a zis sa nul mai stresez cum sa al fac sa ma anteleaga ca vreau sa mai fim anpreuna

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bai, da' ia mai lasati-ma cu povestile voastre de fete inselate, parasite si credule.
1. Nu stiu sa scrii. Pe la scoala ai trecut in viata ta? N-am pretentii mari ma, dar macar asa, de respect, o cratima acolo sa stii sa pui. Iar tu vorbesti ca esti insarcinata? Dar ce naiba, asa va iesi si copilul tau, pe care nu-l vei educa. O sa ajungem ca grad de cultura si civilizatie mai jos ca putine triburi din India ce-au mai ramas.
2. L-ai mintit ca esti insarcinata? O meriti!
3. Cand te-ai combinat sub plapuma cu el, de ce pupaza mea nu v-ati protejat? Sfat: ai grija ce-ti intra in pupaza, domnisoara!
4. Dar cand faceai sex-dragoste-amor, de ce nu te-ai gandit si la urmari? Erai printre nori? Acum coboara pe pamant si invata-ti lectia.
Bai, deci nu pot, cand ridic privirea la intrebarea si vad in ce hal ai scris, ma gandesc cum naiba ai dat tu de Internet.

| mgtow a răspuns:

Nu-l mai bate la cap si iti vezi de treburile tale ca nu ai cum sa-l mai faci ca sa revina la tine.

| negru30 a răspuns:

Sfat- nu mai incerca niciodata in viata sa santajezi pe cineva si mai ales cu un copil - trebuia sa-l intrebi si pe el daca doreste copil - credeai ca daca ii pui copilul in brate te ia de nevasta - uite ce ai facut - la santaj asa se rasplateste - are mare dreptate Flav

| AIRIUS a răspuns:

Buna!
El stie ca esti insarcinata?
Daca nu stie,trebuie sa discuti urgent cu el,a avea un copil e o mare responsabilitate!
Nu poti sa stai si sa i ascunzi lucrurul asta, iubita!
Vb cu el despre sarcina, vezi ce toi spune si dupa trage o concluzie.
Astept sa-mi scrii cum ti a fost.
Bafta!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Faci misto de noi, nu? crezi ca noi avem timp sa credem mistourile astea ale tale? hai sa fim seriosi! constat ca doresti sa te distrezi pe seama raspunsurilor si sa vezi cam cati useri iti fac obs. pentru textul ce l-ai scris!

| RalucutzaFarmer a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca nu poti creste un copil fara el ca asta este ceva serios si nu te poate lasa.Demonstreazai ca inca mai vrei sa ai o relatie cu el si poate va intelege, sper ca team putut ajuta.

| cherrybomb a răspuns:

Se scrice impacam nu anpacam

| speranza a răspuns:

Spune-i ca relatia voastra a avut urmari si acum astepti copilul lui.E posibil sa nu te creada,cum fac toti barbatii,dar daca decizi sa-l pastrezi, exista teste de paternitate. Daca mai tine la tine va veti impaca, mai ales daca si-ar fi dorit un copil.Un copil merita orice sacrificiu. Spune-i adevarul.

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Pai arata-i mai mult k il iubesti> trimitei niste prajituri bune facut de tine si un mesaj in care ii explici tot (asa nu are cum sa zica dnd direct sau asa ceva. Sper sa va impacati succes!

| karlaa a răspuns:

Rade ciob de oala sparta dar tu flay scrii corect? ha ha

| adi2010 a răspuns:

Rau ai facut ca l-ai mintit, nu prea vad cum o sa te mai impaci cu el, probabil ca deja are pe alta

| r0x1d0lc3 a răspuns:

Pai vorbeste cu el. Dar nu cand e nervos sau e suparat, ca daca e nervos o sa isi verse nervii pe tine. Spune-i ca esti insarcinata si ca inca il iubesti. Si daca o sa ii vorbesti frumos sigur o sa te inteleaga. Doar daca nu este acum cu alta. Iti tinem pumnii. Succes :*:*

| tamassile a răspuns:

Cel mai bine era sa ii spui adevarul, daca el inca te mai iubeste o sa se impace cu tine, daca nu cred ca cealalta alternativa sa gasesc o persoana care sa te aprecieze asa cum esti chiar daca esti insarcinata

| feli7566 a răspuns:

Draga mea, povestea mea este ceva asemanatoare cu a ta, numai ca relatia mea cu individul a fost de 5 ani pina cind am ramas gravida si nu se mai putea face nimic.nu exista cale,de intoarcere,chiar daca l-ai mintit, asta este o scuza in plus, la acei barbati care le este frica de responsabilitati.nu erai vazuta ca mama copiilor lui, ci ca o simpla distractie, nimic pentru viitor.este un pretext ca l-ai mintit chiar daca ai facut asta,ca barbat isi asuma responsabilitatea, mai ales daca te iubeste, sau te iubea.ai fost doar o distractie pentru el.iar tu vezi-ti de drumul tau,greu sau bine,crestel cum poti,ca dumnezeu nu te va lasa nicicum,si ai sa fii foarte satisfacuta de acest copil pe viitor,ba si mindra, ai sa vezi asta, vb di proprie experientza.viata merge inainte, mai ales ca vei avea pentru cine sa traiesti si sa te zbati.sanatate in primul rind, si fii tare. feli

| superdorex a răspuns (pentru feli7566):

Se vede cine a trecut prin asa ceva foarte pertinent raspunsul tau...asta e acest copil ii va schimba viata! Poate ca are si ea o parte din vina, dar indiferent de situatie, el ar trebui sa isi asume responsabilitatea!

| mada71 a răspuns:

Problema este minciuna dar nu asta conteaza in acest moment, trebuie sa te gindesti la copil si daca nu ai rezolvare sper sa dai de mine sa te ajut cu mai multe sfaturi scrie-mi