Buna.
Eu te sfatuiesc sa depui plangere la politie.
Nu are rost sa stai sa primesti bataie de la el.
Se poate ajunge si la mai grave lucruri, deci fi atenta.
Niciun barbat care loveste femeie nu se poate numi barbat.
Te sfatuiesc sa iesi cu cat mai multi prieteni si sa ai pe cineva langa tine tot timpul cand mergi undeva ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.Iesi si distreaza-te si o sa uiti in mare parte ce ti s-a intamplat.Succes si ai grija pe cine alegi pe viitor :*
Doamne ce om! daca il poti numii asa. Nici nu stiu ce sa zic,gaseste un iubit care sa stie sa te respecte,sa te pretuiasca pentru ce esti, si daca se poate sa ii dea aluia o mama de bataie pe cinste!
Nu trebuie sa fi trista, cred ca ai destui prieteni care sunt alaturi de tine.
Te pup:*:*
Poţi să faci şi plângere la poliţie, şi asta sperăm că îl va potoli pe el, dar, mai mult decât atât, ai grijă în care cercuri te învârţi, ce persoane accepţi în jurul tău şi ce mesaje transmiţi prin comportamentul tău. Prin ceea ce suntem transmitem mesaje nonverbale celor din jur atrăgând în jurul nostru pe cei care vor simţi că au ceva în comun cu noi. Ai grijă ce transmiţi despre tine că de asta depind orice fel de relaţii pe care o să le ai în viitor!
Buna,am sa fiu directa:Acest baiat are probleme psihice, daca esti traumatiza din cauza batailor pe care ti le-a dat cel mai bine este sa mergi la un psiholog iar cat despre retardatul ala mintal care este un jeg de om care procedeaza asa sa-l reclami la politie si sa nu-ti fie teama ca o sa te urmareasca si sa te bata pana te omoara NU! ai familie exista politie nu trebuie sa-ti fie frica de o prostie de om.De acum innaite trebuie sa existe incredere deplina in rudele tale si incredere in sine pentru a trece peste probleme! P.s:Sa nu-ti fie frica...reclamal la politie, daca fuge nu te teme tot va fi prins! Sper ca ti-am fost de ajutor.si crede-ma stiu prin ce treci...
In primul rand da-l pe mana politiei,nu mai iesi singura,incearca si gaseste alt prieten dar fi atenta ce alegi,daca totdeauna te uiti dupa cel mai cel in toate, nu o sa ai viata usoara, sunt baieti si mai linistiti mai in banca lor cum se zice.Curaj nu merita sa stai cu un animal ca el. poate si tu ai gresit ca te-ai dus fara el la ziua verisorei tale dar asta nu scuza cu nimic ceea cea a facut cu tine nu trebuia nici sa ridice mana asupra ta decum sa te loveasca