Buna! Eu am 15 ani si pot sa spun ca am invatat foarte multe desi nu sunt atat de mare.M.am maturizat foarte tare din cauza relatiei mele de 1 an si 6 luni.Am trecut prin multe aminvatat ce inseamna dragostea si cum e sa fi iubit si am mai invatat ca pentru baieti o razbunare ca asta nu poate duce decat la neincredere sau la despartire. Daca te iubeste si sunt sigura de asta e foarte posibil sa se impace cu tine.Dar ai mare grija ca dupa asta o sa se poarte mai diferit.Osa fie mai rece cu tine si probabil o sa iti faca si el la fel.Cel putin al meu asa este.Dai un mesaj ca mai mult ca sigur nu iti va raspunde si spune-i dc te.ai dus cu altu in fata lui. Spune-i motivul si sunt sigura ca va intelege in timp.Lasa-l pana maine sa se gandeasca.Tu doar da-i mesaj si spune-i tot ce vrei tu dar de sunat eu zic ca maine e cel mai bine sa il suni.Asa am facut si eu mai demult.Acum vreun an.Si crede-ma ca prin ce am trecut nu iti doresc.Pentru ce am facut nu am mai primit incredere din partea lui.Nu ma mai credea deloc cand ii spuneam de ex.ca ies afara cu o prietena.Ma urmarea sau imi interzicea pur si simplu iar eu ca nu ma despart de el il ascultam.Pana a inceput sa aiba iar incredere in mine.Acum ne intelegem foarte bine si sunt multumita de asta.Iti doresc mult succes si urmeaza.mi sfatul te asigur ca o sa mearga:*
Trimitei un mesaj ii care ii spui ca vrei sa vorbiti singuri. si daca vine explica-i dc ai facut asta.comunicarea e cea mai importanta intr-o relatie daca tu nu vb cu el si nu spui ce crezi despre el nu are de unde sa stie ce crezi tuh si invers. noroc:X
Cred ca un lucru il sti si tu foarte bine: o relatie nu poate sa mearga bine daca nu exista comunicare intre cei 2!...Problemele nu se rezolva daca facem cine stie ce chestii doar daca vorbim si lamurim problemele!
Incearca s-l suni. Daca nu raspunde dai un sms dupa ceva timp si explica-i asa in cateva cuvinte de ce ai facut lucrul acela.Cheama-l sa vb undeva iar daca el este un baiat ok va veni sa va intalniti si sa vb!
Succes!:*