anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ceva probleme la buza si abia m-am mutat la o scoala si toti ma intreaba ce am patit...Nu stiu, ce sa fac cand ma intreaba?crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai raspunzi nu? daca esti intrebata? raspunzi.sau spune-le ca ai pus botul ...la...savarina.vor intelege ei.

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu ai de ce sa te simti jenata sau trista din cauza aceasta, ai incredere in tine, si spune-le sincer despre ce e vorba sa vada ca esti o fata comunicativa si sincera, bafta.

| Emeraude a răspuns:

Dar care e problema? Poate ai herpes. Toti-sau aproape toti am avut candva herpes.laughing Nu e nimic de ascuns, spune-le ca nu e ceva anormal si sa nu se mai mire ca la poarta noua.happy

| zuzumic a răspuns:

Daca nu vrei sa spui sincer ce ai facut spune-le doar ca ai avut o problema cand ai fost mic si sanatate...

| marsy a răspuns:

Raspunde-le cu sinceritate. nu ai de ce sa askunzi. te vor intelege!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este herpes sau o alunita, in ambele cazuri nu trebuie sa dai explicatii, poti sa-i intrebi si tu ceva jenant pentru ei, in felul acesta or sa realizeze ca nu trebuie sa te mai intrebe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am un mic defect la mana dreapta, aproape insesizabil.pateam la fel ca tine, daca observa vreun coleg ma si intreba ce am patit. Tu fii sincera, spune adevarul, nu ai de ce sa te ascunzi.Este corpul tau, nu trebuie sa iti fie rusine cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii ce? NIMENI nu este perfect! asa ca fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui! Raspunde-le sincer, nu ai de ce sa-ti fie rusine!

| djluci a răspuns:

Da e din nastere si sunt operat.