| Yurisa a întrebat:

Am constatat ca eu am o problema: am incetat sa vad ceva bun in majoritatea oamenilor si incep sa suport din ce in ce mai putina lume. Simt ca ma sufoc intre colegii de la facultate, prieteni si mereu gasesc nod in papura, ceva sa nu imi convina la ei. Imi e greu sa cred ca sunt inconjurata de oameni oribili si as zice ca problema este la mine. Ce sa fac in situatia asta?

11 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Te retragi, pleci nu esti copac sa ai rădăcini fixe. Poate e doar o faza proasta.

Răspuns utilizator avertizat
| 4ndr33y a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca tine. Unii oameni sunt oribili, nesuferiti, antipatici si sunt constient ca si eu pot sa fiu pentru alte persoane. Eu am luat distanta de persoanele de genul asta, mai bine mai putin prieteni si intalniri mai rare decat sa mor de nervi in preajma lor.

| Swae a răspuns:

Probabil nu esti pe langa oamenii potriviti, e normal sa ti se duca cheful, plus ca nu iti alegi tu persoanele mereu, esti obligata sa fii inconjurata de ele. Incearca sa faci totul cu o masura, nu te solicita prea tare. Fa-ti un program, pregateste-te mental pentru facultate. N-ai de ales, trebuie sa stai la cursuri, trebuie sa vorbesti cu lume. Deci mergi la facultate, dupa ce termini, te duci undeva unde te simti bine. In timpul liber, la fel, iti chemi un prieten sau doi pe afara si alegi sa stai o ora/doua max. Iti faci un program al tau. Orice in exces devine obositor si daca nu te simti bine, de ce mai stai? Aveam un grup de prieteni, unul dintre ei mereu pleca asa aiurea pe la o ora anume. Nu dadea motiv, pur si simplu alegea sa plece asa dubios. rolling on the floor
Si na, zica asa, daca iti faci un anumit program, ai timp sa faci lucruri mai placute si sa te dezlipesti asa de oameni. Ai nevoie de timp singura.

| IsabelaIssa a răspuns:

Buna, intr-adevar, te-ai gandit bine ca este o problema de la tine. Incearca sa te schimbi tu, sa accepti pareri diferite si nu sa incerci sa schimbi pe cineva. Schimba-ti gândurile cu unele pozitive de fiecare data când le constientizezi pe cele negative si incearca sa gasesti lucruri frumoase in acei oameni.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Problema nu este nici doar la tine sau la ei, e între.
Partea care îți revine ție este la îndemâna ta, ca să o remediezi.
Această problemă nu se tratează la grămadă.
Familie, prieteni, colegi de serviciu.
Acestea sunt categoriile mari.
Ele se împart în indivizi, persoane distincte.
Când spui toți, tratezi în bloc, grupezi fără discernământ.
De aici începe greșeala ta.
Nu în bloc, ci câte unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ii urasc pe toti. Poate esti ca mine., De ce trebuie sa placi oamenii?

| Emma30555 a răspuns:

Invearca sa i înțelegi poate îți va fi mai ușor sa i accepti, fiecare om are sensibilitatea sau duritatea într o doza mai mica sau mai mare, cauta părțile lor bune și dacă depășesc părțile rele da le o șansă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un lucru bun.
Bravo.
Nu e o problema la tine. Trebuie doar sa intelegi ca nu toti oamenii au ceva bun in ei. Asta nu inseamna nici opusul. Ca exista doar oameni rai. Dar oamenii cu adevarat onesti si buni sunt rari!
Iar in facultate ai inceput sa observi asta mai mult pentru ca e un mediu prielnic pentru comportamente mai toxice. La varsta asta cam incepe sa se observe mai mult.
Ideea e ca observi ceva natural, doar ca te-a cam luat prin surprindere.

| mgtow a răspuns:

Consiliere psihologica sau te obisnuiesti singura nu mai interactionezi cu lumea

| Raizing a răspuns:

Hey'llow!

Si mai mult de-atat, fie, atunci;
-de neevitat, omul nu este perfect, nici multumit(niciodata)
Sau, cumva, preferi sa fugi?laughing

Daca accepti numai ceea ce este mai bun, pana la urma... ramai singurica.
Dar, oricum, asta inseamna ca poti rezolva lucrurile cum trebuie: fa primul pas, si anume, accepta-i asa cum suntwinking