Cine suntem noi sa te judecam? Iti recomand sa vb cu cineva care pote sa iti dea un sfat mai bun dar pentru asta trebuie toata povestea nu doar o simpla intrebare. Contacteaza un piholog si veizi ce zice.
Cel mai in masura sa ia decizii e el in situatia asta, el stie ce sotie are acasa, el stie cum va reactiona fetita lui daca se aude de divort sau ca tatal ei e cu tine, el trebuie sa hotarasca cum e mai bine pentru toti
Pai, de cat timp e casatorit? Va iubiti de un an...pai,cum naiba, sotia lui te-a lasat sa fi cea mai buna prietena a sotului ei? In fine, trebuia sa fi mai clara. dar eu cred ca ar trebui sa-l lasi in pace, deoarece el a luat deciza de a se casatorii, nu altcineva.Plus ca tu esti o curva, asa ca.in fine.hai papa m-am distrat citind prostiile tale.
Lasa l se se bucure de familia lui. NU TE BAGA! TINE MINTE
In ce sens il iubesti? Vrei sa faci sex cu el? sau ti s a aprins beculetul ala pentru sex si n ai gasit pe altul decat pe el.
Daca doresti , ma poti contacta pe adresa de e-mail psiho.brancusi@yahoo.com, pentru a stabili detaliile unei eventuale discutii. Alexandra Patrascu , psiholog clinician, policlinica Brancusi
fijalb întreabă: