| brigitta333 a întrebat:

am cunoscut acum trei ani un baiat.am devenit dupa aceea cei mai buni prieteni.nimic neobisnuit pana intr-o zi amandoi ne-am dat seama ca ne iubim.de atunci a trecut un an.problema e ca el e casatorit si mai are si copil si chiar nu stiu ce sa fac sa fie bine pentru mine si pentru fetita lui, ca nu ar trebui sa creasca fara tata.stiu cum e. ce sa fac? nici nu pot sa spun simplu "pa. uita-ma"pentru ca il iubesc mult. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bilexa a răspuns:

Cine suntem noi sa te judecam? Iti recomand sa vb cu cineva care pote sa iti dea un sfat mai bun dar pentru asta trebuie toata povestea nu doar o simpla intrebare. Contacteaza un piholog si veizi ce zice.

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Cel mai in masura sa ia decizii e el in situatia asta, el stie ce sotie are acasa, el stie cum va reactiona fetita lui daca se aude de divort sau ca tatal ei e cu tine, el trebuie sa hotarasca cum e mai bine pentru toti

| ProjectJackpot a răspuns:

Pai, de cat timp e casatorit? Va iubiti de un an...pai,cum naiba, sotia lui te-a lasat sa fi cea mai buna prietena a sotului ei? In fine, trebuia sa fi mai clara. dar eu cred ca ar trebui sa-l lasi in pace, deoarece el a luat deciza de a se casatorii, nu altcineva.Plus ca tu esti o curva, asa ca.in fine.hai papa m-am distrat citind prostiile tale.

| Uptime_7655 a răspuns:

Lasa l se se bucure de familia lui. NU TE BAGA! TINE MINTE
In ce sens il iubesti? Vrei sa faci sex cu el? sau ti s a aprins beculetul ala pentru sex si n ai gasit pe altul decat pe el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic

| Alexandra09637 a răspuns:

Daca doresti , ma poti contacta pe adresa de e-mail psiho.brancusi@yahoo.com, pentru a stabili detaliile unei eventuale discutii. Alexandra Patrascu , psiholog clinician, policlinica Brancusi