anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o fată cu 6 ani mai mare decât mine, de care încet, dar sigur m-am apropiat.

Ne-am spus atâtea și cu cât am ajuns să o cunosc mai mult, cu atât am început să sufăr mai tare, am ajuns în punctul în care nu am mai știut ce să cred, pentru că poveștile ei nu se legau.

După ce i-am spus atâtea despre mine, m-am trezit cu block.

Am început ca un tembel să plâng fără să vreau, lacrimi șiroaie curgandu-mi pe obraz, neînțelegând unde am greșit, de ce m-a lăsat așa, ca pe ultimul om. De ce să-mi dai speranțe, de ce să-mi spui că ai sentimente pentru mine.

De ce după zile întregi, m-a lăsat așa. Nu m-a deranjat deloc diferența de vârstă, singurul lucru la care m-am gândit e că poate m-a considerat mult prea imatur pentru ea. Nu-mi pot explica. Cu ce am greșit? De ce așa?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai greșit nimic. La început, te-ai amăgit. Acum te dez-amăgești. Plânsul este bun pentru asta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca tipa respectiva, de aproximativ 36 de ani se comporta asa, ca o adolescenta, atunci nu stiu cum sa iti spun, but you dodged a bullet.Crede-ma ca nu ai pierdut absolut nimic, mai ales daca mai si mintea, inventand aiurea povesti.Un adult functional care intelege ce inseamna respectul, pretuind energia si timpul cuiva, nu iti da block asa din neant si nici nu cauta sa te impresioneze cu minciuni.Capul sus, mergi la mai departe si ai incredere ca va rasari soarele si pe strada ta, mai ales ca mai sunt femei pe lumea aceasta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai breh calm, nu incerca explicatii rationale, ca nu exista. Asa a tunat-o pe ea sa iti dea block, aia e. Sanatate!

| anonimg a răspuns:

O femeie ca aceasta nu este om. Tu ar fi trebuit să plângi pentru ea, pentru caracterul ei defectuos, și nu pentru tine.
Tu mulțumește cerului că te-a scăpat de ea. Pentru că nu tot ce merge în două picioare este și om.
Data viitoare trebuie să fi rațional și nu sentimental. Noi trebuie să iubim oamenii în mod rațional, așa cum sunt ei, și nu sentimental.
De exemplu, Dumnezeu nu iubește un om pentru că omul Îl iubește. Ci Dumnezeu iubește pe toți oamenii, chiar și pe dușmanii Săi. Asta înseamnă rațiune, nu semtiment. Și așa trebuie să procedăm și noi.
Să nu cumva să nutrești în mintea sau inima ta gânduri de ură față de femeia aceasta! Că dacă incepi să o urăști nu ai fi mai bun ca ea.
Așa sunt mulți ca femeia aceasta. Trăiesc, dar nu știu cum și nu știu nici de ce. Cei mai mulți au nevoie de o educație care să-i ridice deasupra tuturor oamenilor și a defectelor lor. Este acea educație care plânge de milă pe cei defectuoși. Mulți se comportă într-un mod imatur; chiar și oamenii cei mai în vârstă, și chiar și aceia care se cred intelectuali.
Educația aceasta care ne ridică deasupra oamenilor și a defectelor lor se dobândește în urma cunoașterii lui Dumnezeu.
Doar atunci vei ajunge să iubești rațional, să iubești omul cu toate defectele lui de caracter. Este adevărat că sunt defecte la un posibil partener de viață, defecte cu care nu poți conviețui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să urăști pe acel om. Chiar dacă partenerul se poartă imatur, eviți relația cu acesta, dar el trebuie iubit.

Când intri într-o relație, trebuie să intri cu gândul, cu scopul căsătoriei. Altfel relația nu duce la nimic, și nu va fi binecuvantata de Dumnezeu. Și trebuie ca amândoi să fiți pregătiți pentru căsătorie din toate punctele de vedere.

| StoicAnalysis a răspuns:

Poate pentru ca chiar esti imatur? A vazut ea ceva red flag-uri la tine de s-a despartit subit. Aia e, iesi afara cu prietenii/singur, bea o bere sau doua, distreaza-te, mergi mai departe. Nu esti singurul si nici ultimul care a patit sau mai pateste asa ceva. Vorba frizerului: "Capul sus".

| Miruna333 a răspuns:

Intotdeauna actiunile celuilalt au legatura doar cu el.
Acum adevarul ramane la ea. Nu inseamna ca ai gresit cu ceva, oamenii au viata lor, amintirile lor, gandurile si asa mai deoarte, pe care nu le poti cunoaste, iar pe baza acestora, oamenii au anumite reactii, iau anumite decizii, actiuni etc. Nu te invinovati. Daca era un om ok, nu te lasa in block. Asta arata imaturitate din partea ei si faptul ca nu poate comunica, deci nu ai pierdut nimic, esti mai ok fara ea.

| Celestina003 a răspuns:

Pentru că este căsătorită! Probabil, ai grija cu cine vorbești.

| Vasilake a răspuns:

Cine stie ce prostii i-ai povestit...

| HXNER a răspuns:

Nu ai de ce sa plangi. Toate se intorc intr-un fel sau altul! Plus, parea ea mai imatura decat tine. Capul sus.