Am renunțat... țeapă!
Hai ca e psiholog inteleg, are 35 de ani si nu a avut relatii e destul de ciudat da inteleg, dar daca tasu e turc si ma-sa e romana, o sa ai zile amare ca o sa fie mereu certuri
Este pesemne o virgina desteapta si atragatoare; p
pe principiu masinilor vandute de samsari, babuta care a avut Mercedes "AMG" in Germania si s-a dus cu masina pana la piata doar!
Asta cu studiatul o inteleg dar cu viata sexuala zero nu, deci s-ar putea ca femeia aceasta sa ascunda ceva probleme de natura psihica
Succes
Ce parere sa am, esti un naiv, voiam sa zic tantalau, dar am zis sa ma abtin, insa pana la urma a trebuuit sa spun ce ma gindisem sa zic
Dar tu ai avut vreodata vreo relatie? Intreb, vad ca te arunci ca surdu in toba la orice profil de pe Facebook.Tu daca vorbesti cu cineva pe internet, gata deja ai si us botu, ori care e povestea ta?
Tia dat camera, ai vazut-o la camera, vrea sa te ia pe tine de barbatu visurilor ei, ea aia bogata tu un pirlit?
O fi daca spui tu, dar banui ca trebuie sa cotizezi ceva bani ca a pierduta femeia cardul si pana ii vine altul, nu are cu ce sa isi cumpere una alta
O femeie ambițioasă.
Iubirea nu e tot timpul o experiență care te întregește, ci din contra, te destramă
Are doctorat in psihologie si o gramada de bani si raspunde la mesaje pe Facebook de la barbati care dau mesaje la toate fetele din lista in speranta ca agata una? Hmmm
Poate iti mai rezolva din problemele pe care le-ai tot avut cu iubitele in ultimii 20 de ani.
Ce frumos! Ești aproape de paradis. Doar ca tot ce e online cu profile, cu poze, realizări și "medalii" trebuie Verificat! Mare atenție! Ai făcut asta? Sau o poți face?
E verificat.mi-a dat poze cu familia etc etc
Pana la 35 de ani fara relatie? Trebuie sa fie un psiholog foarte bun.
Si tu vrei sa-ti amintesti cum era in liceu, cand gaseai cate una care n-a atins baiat in viata ei?
La varsta aia cu zero experienta cred ca sansele ei de casnicie fericita sunt mici in Ro.
Daca merge la turci e ok, ca acolo "succesul" relatiei se asigura prin documente si cultura prohibitiva.
Mai bine i-o lasi lui Onur
S a plimbat și prin toată Europa China etc are bani grămadă
Întreabă alții oameni care o cunosc deja, despre ea, cei care o cunosc in real!
Deleteddeleted întreabă:
Credinoameni întreabă: