| dyenutzadyana a întrebat:

Am cunoscut un baiat care are 27 de ani si e din orasul meu insa lucreaza in alta tara.eu am 17 ani.imi place ff mult si ne potrivim la caracter. e chiar baiatul p care mi-o doresccryingel e rac iar eu pesti...fizic arata bine cand l-am cunoscut nu i-am dat mai mult de 19 ani... e destept...intr-o seara am fo la el...si am pove despre diferite lucruri... dupa cateva zile si-a dat seama ca el plac iar apoi mi-a zis ca nu ma mai invita la el deoarece e baiat iar eu sunt o fata ff frumoasa si cine stie ce s-ar putea intampla...si nu vrea sa isi bata joc de mine...si ca are principiile lui...si c ar zice parintii lui ca are o prietena de 17 ani...si mi-a mai spus ca nu vrea sa imi strice viata si el se gandeste la casatorie, copil...
deci atata de mult imi place si nu stiu c sa fac si c sa ii zic...atata de mult il placcryingdaca as fi macar cu 3 ani mai mare...sa am liceul terminat...pfff... voi ce parere aveti despre relatia asta?straight facesadeu chiar nu l-as lasa...imi place mult de tot...crying(

9 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Am citit intrebarea si imi esti simpatiqa... sfatul meusaditi spun asta pentru. k ii esti simpatiqa)... DUTE LA PSIHIATRU!

| Xulescu_6752 a răspuns:

Simplu! Persista! Mai bine dai tot ce poti acum si poate ai chiar un esec, dar ai si sanse, decat sa te gandesti toata viata ca daca mai insistai un pic si nu te dadeai batuta, poate l-ai fi castigat!

| irynna a răspuns:

Sincer, eu cred ca are dreptate. ti-a spus totul pe fata, a fost sincer cu tine de la inceput si eu cred ca ar trebui sa iti gasesti si u un baiat mai apropiat de varsta ta, tu ai doar 17 ani esti inca in perioada adolescentei, el acum vrea o familie iar tu nu esti pregatita din punct de vedere moral pentru asta. sfatul meu este sa incerci sa uiti de el, sigur vor mai fi si alti baieti pe care ii vei placea la fel de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipul e cu scaun la cap. Nu-l sacai prea mult daca il placi pentru ca il bagi in belea. Ai timp de maritat si copii, acum scoala este mai importanta. Nici nu-l cunosti bine.
Scuza-ma dar aveti niste mancarimi de pe la 11-12 ani de speriat. Potoliti-va ca aveti toata viata inainte de o sa va saturati.

| mami a răspuns:

Fetitzo draga cu 17 ani ai vise frumoase ajunge vrejul in cerul iubirii nu fa greseala sa te legi de acum de un barbat,
iar daca o faci iti revin o gramada de responsabilitatzi
cauta pe google responsabilitatzile unei femei maritate unei viitoare mame unei mame, si apoi analizeaza - esti pregatita sufleteste pentru acest pas in viata
si poti sa iti iei adio libertate, fa ce crezi

eileen
| eileen a răspuns:

Daca il placi atat de mult iti faci reclama si il rogi sa te astepte cel putin 3 ani pana termini liceul si dai la facultate. Dar asta doar daca tu consideri ca este baiatul potrivit tie. Desi, de la 17 ani pana pe la 24 tot ai sa dai de baieti potriviti tiewinking Esti foarte tanara, concentreaza-te pe scoala, dragostea va veni...

| nicky a răspuns:

Poate chiar nu vrea sa mai astepte pentru a-si intemeia o familie si de aceea ti-a spus ca nu vrea sa-ti strice viata. Adevarul e ca la 27 de ani e cazul sa-ti intemeiezi o familie daca nu o ai deja.

| nicoleta_5825 a răspuns:

Eu zic sa incepi o relatie cu cineva de varsta ta, totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

UITAL. DAR NU POTI TE CRED CA MN. EU AM 9 ANI SHI AM CUNOSCUT UN BAIAT DE 14 ANI SHI IL PLAC IAM ZIS SHI EL A ZIS CA VR SA VB CU MN DAR EU NAM VR. CA VR SA IL UIT. SHI NU POT SHI MA TOT GANDESC LA EL.crying crying