| Loredannnnaaaa89 a întrebat:

Am cunoscut un băiat la o terasă recent am vorbit cu el prin mesaje pentru că am și numărul lui am vorbit pe WhatsApp și vrea să ieșim la un date și eu vreau însă eu nu am mai avut nici o relație până acum am 19 ani.Ce sfaturi aveți pentru mine de început eu ne având nici o relație până acum? De asta vreau să încerc o relație

Răspuns Câştigător
| Dulcica1234 a răspuns:

Cel mai important este contactul vizual. Atunci când îi vorbești încearcă să îl privești în ochi cât poți de mult. Fi relaxată, lasă-l pe el să facă primii pași, nu ceda prea ușor, deoarece unui băiat îi place să încerce să te câștige, să te cucerească. Ai mare grijă:
1. Dacă pleci la toaletă, la întoarcere să nu mai consumi nimic, că nu știe ce poate să facă cât este singur,
2. Nu accepta o primă întâlnire într-un loc închis, gen cameră de hotel, la el acasă, etc. Du-te doar în zone publice, gen restaurant, cafenea, cofetărie, parc, etc.
3. Nu accepta să te urci de la prima întâlnire în mașina lui, în cazul în care are sau într-o altă mașină, gen a unui amic de-al său.
Și 4: era să uit, nu te arunca prea repede pe declarații de iubire și toate celelalte. Întâi să vă cunoașteți și cel mai important, ca să țină, începeți de la a fi prieteni la început, nu direct iubiți, că nu va funcționa. O spun din proprie experiență.
În rest, fi naturală.
Succes!

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Du-te si vorbeste cu el. Nu e nimic wow.
Impune-ti niste limite pe parcurs, de exemplu nu ii permite sa puna mana pe tine prea repede, sau sa incerce primul sarut.
Totodata, ajuta-l daca vrei sa faca "pasi".
Dar cel mai important sfat... nu continua cu el doar de dragul de a acumula experienta. Nu merita, daca nu iti place deloc.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
Te comporți firesc. Chiar poti sa i spui, sub formă de gluma,ca este primul tau date si esti putin stangace, dar te vei stradui sa nu dezamagesti de la prima intalnire.
Daca este comunicativ il lasi sa povestească diverse. Daca nu,povestești tu.
Za fii zambitoare, pozitiva, naturala, fara sa fortezi nimic.
Cum erai la terasă, relaxata, detasata, erai tu.
Multa bafta ❤️

| Cipi1212 a răspuns:

Nu incerca o relație până nu te asiguri că este un băiat bun.

| Lubeni??38900 a răspuns:

Fii normală, fii cum ești tu cu prietenele tale la o terasă.

| Miranjacanela40 a răspuns:

Pai încearcă, ieși la un suc, la un film, și dacă îți place mult poți să faci sex. Carpe Diem