| daniella01 a întrebat:

Am dat bani imprumut unei persoane preten de familie pe care nu l-am cunoscut chiar foarte bine (aflasem de curand ca facuse si puscarie acum de asemenea), o suma considerabila si pe care am scos-o din banca pe numele meu ca sa il ajut, el acum si de foarte mult timp nu mai imi da bani sa facut uitat s-a mutat, Cum as putea eu sa ma scap de datoria la banca pe care am ramasa sa o platesc eu avand un copil minor si divortand cu ceva timp in urma.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot el a fost si cauza divortului nu fi suparata ca nu ai decit ce ti-ai dorit.

| girlxx21 a răspuns:

Trebuia sa faci asta prin notar.asa puteai sa recapeti banii... dar nu exista dovada ca i-ai dat banii daca ai merge la tribunal. Gaseste-ti ceva de munca.cum am raspuns si la intrebarea anterioara. te poti angaja la o firma de internet sau it... poti cauta si locuri de munca pe internet.

| rozalia25 a răspuns:

Da-mi mai multe detalii....pe rozalia2583@yahoo.com. Poate te pot ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniella -daniella. ai reusit sa-ti strici casnicia si viata din cauza unui idiot? nu pot sa te felicit.trebuie sa platesti.sa stii ca infractorii nu dau doi bani pe astia de afara.si eu am cautat sa fac clipele de detentie mai usoare unei persoane {criminal}vorbind la telefon cu el.stii ce mi-a facut? a sunat si m-a pacalit ca sunt castigator la orange si m-a pacalit de doua milioane. i-am incarcat cartela. ei au alta viata mai fata si nu -si revin niciodata deadevaratelea.

| zemantex a răspuns:

Daca nu ai absolut niciun act (chitanta de mana, act notarial, etc) sau vreun martor ca ai inmanat banii, n-ai nicio sansa (legala) sa-i recuperezi daca nu mai vrea sa ti dea. Ar mai fi o cale, ce insa nu e legala...

| kathessa a răspuns:

Se pare ca ti-ai luat teapa. Daca nu ai bani sa platesti un recuperator, pune-le cruce si invata-te minte.
Bafta.

| daii a răspuns:

Pai.nu stiu daca ai ce sa facithinking am mai cunoscut pe cineva tot asa. dar daca nu te gandesti la consecinte asta e acum.tragi ponoasele.Stiu ca e greu...si mama e divortata cu doi copii.(eu si fratele meu-9 ani).si are un imprumut la banca.si incearca sa il plateasca.
Acum asta e, indiferent de noi, viata merge inainte!
Eu iti doresc succeskiss

by daiiwinking

| oz a răspuns:

Frate ce sa spun...gandeste putin ca nu doare nimic...
capu face capu trage...
cum iti asterni asa dormi...