| Criss569 a întrebat:

Am dat de un baiat întâmplător pe snapchat și am început să vorbim.
Apoi mi-a cerut o poza cu mine si i-am zis ca am iubit si asa si iubitul meu mi-a zis sa îl blochez dar nu am făcut-o si baiatul ala e din alt oras, e mai mare decat mine si îmi tot zicea "puiule" etc. Apoi mi-a zis ca vrea sa vina la mine sa ma vada, mi-a trimis poze cu el si i-am trimis si eu si iubitul meu e din alt oras.
Ma simt ca si cum mi-as înșela iubitul, voi credeti ca ar trebui să îl blochez?

13 răspunsuri:
| Jackpot2 a răspuns:

Nu

| Jouliete a răspuns:

Pai asta depinde de tine. Acel baiat poate te place din moment ce ti-a spus asa adica te-a alintat. Daca ti la iubitul tau nu ar trebui sa il bagi in seama pe acest baiat daca stii ca poate si-ar dori o relatie cu tine si tu din moment ce esti deja intr-o relatie l-ai putea rani. Acum depinde de tine daca esti multumita de relatia pe care o ai deja sau vrei alta sau ai sentimente confuze. daca stii ca esti ok cu relatia ta si nu îti place de baiatul nou nu il mai ajuta sa te placa.

| RB26DETT a răspuns:

Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard, prietenul tau tine la tine? Cum merge relatia? Poate ca tipul ala vrea doar sa se culce cu tine, nu ai de unde sa fii sigura ca vrea ceva serios sau ca iti poate oferi mai mult decat iti ofera actualul.
Nu lasa viata sa te faca sa-ti dai seama de adevarata valoare a lucrurilor/persoanelor din viata ta abia atunci cand nu le mai ai! Gandeste-te bine la asta.

Daca tii la prietenul tau si relatia merge bine si etc... trebuia sa-i spui tipului ca ai prieten, nu te intereseaza si-i spuneai frumos sa te lase in pace, sa nu mai insiste ca nu obtine nimic.
Daca iti place de tipul asta si crezi ca e de incredere, crezi ca ofera mai multe decat prietenul tau, daca nu esti multumita de relatie, daca prietenul tau da rateuri si nu iti ofera atentia necesara atunci ia si discuta cu prietenul tau si spune-i ce nu-ti convine si daca nu pot fi rezolvate problemele atunci out.
Atentie mare! Sa fie vorba de probleme serioase, nu nimicuri absurde!
Totusi ia si gandeste bine situatia! Sa nu iei o decizie pe care sa o regreti mai tarziu, daca ti-e bine mersi cu actualul nu te uita la altul' infiderent cat de superior ar parea prietenului tau, aparentele inseala, cand cuceresti o fata iti arati doar punctele forte, ala poate avea minusuri si defecte pe care tu sa nu le tolerezi asa ca grija mare!

Un semnal de alarma pentru relatia ta este acela ca i-ai raspuns cu poze... ia si gandeste-te bine la ce urmeaza sa faci, daca prietenul tau are grija de tine, tine la tine cu adevarat si nu ti-a gresit cu nimic atunci sincer mi-ar parea foarte rau pentru el...

| viavo a răspuns:

Paicrezi ca e ok ce faci?

| AllexXtreme a răspuns:

Nu e ok deloc ce faci tu in momentul asta ai deja un 'iubit cum crezi ca sa r simti iubitul tau daca ar afla ce ai facut? Dar sigur 80% nu iti iubesti iubitul si nu sti ce vrei, urasc genul asta de fete daca intelegi ce vreau sa spun nu te jignesc. Dar daca nu il mai iubesti pe al tau i al pe ala de ti a trimis poze si pune punct la relatia asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, chiar iti inseli iubitul, odata ce flirtezi clar cu celalalt baiat.
Nu-i corect ce faci fata de iubitul tau, cand il inseli pe la spate. De ce faci asta, nu te mai interseaza relatia cu el? De ce nu esti cinstita sa-i spui asta, in fata ca nu simti nimic pentru el si-l vrei pe celalalt?
Hotaraste-te ce vrei, ca-i vei pierde pe amandoi!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu zic că nu, căci dacă sunt amândoi din două orașe diferite, te vezi cu ei pe rând, faci comparație, cum sărută fiecare, ca să poți alege.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Vad ca iti cam place iar acum te intrebi daca sa il blochezi. Scuze, dar orice fata normala, care isi respecta si iubeste iubitul, ar reactiona cand un alt baiat ii adreseaza un alint. Daca nu te-a deranjat asta, ar trebui sa iti pui cateva intrebari despre relatia in care esti.

| anamaria82726 a răspuns:

Nu l-ai inselat daca ai facut un schimb de selfi uri cu cineva pe snapchat. Puteati doar sa ramaneti la o conversatie. Cred ca iti dai seama ce fel de baiat e daca iti zice,, puiule,,. Se vede ca este disperat. E o persoana dubioasa, mai mult ca sigur. Eu zic sa ii explici ca nu esti interesata si daca nu vrea sa inteleaga si va avea un comportament si mai dubios, poti sa il blochezi, da. Bine, poti sa il blochezi si acum daca simti nevoia. Este decizia ta. Nu il bloca fiindca asa te pune iubitul. Fa ce simti pana la urma. Esti libera sa vorbesti cu cine vrei, atat timp cat esti sincera cu iubitul tau si nu faci asta pe la spatele lui. Mai departe, va decide si el singur. Oricum nu cred ca poti sa incepi sa ai sentimente cu cineva cu care ti-ai dat cateva poze pe snap. Daca vrei sa opresti aceasta conversatie cu el, o poti face oricand.

| AliGab a răspuns:

Ar trebui sa nu mai vorbesti cu el. Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul, asa si cu tine: s-ar putea sa ramai si fara iubit si fara cel cu care vorbesti sau cel cu care conversezi online sa isi bata joc de tine

| Adry05 a răspuns:

Da, logic, ca ce chestie vorbești cu ăsta care se dă evident la tine?

| Cristina788 a răspuns:

Alege unul din ei, depinde de cât timp ești cu iubitul tau si daca aveti o relatie serioasă atunci nu ai de ce sa îl înșeli