Verigheta se poarta cand esti casatorita. Din moment ce nu mai esti, nu vad ce rost are sa o mai porti.
Pe de alta parte, poate vreunui barbat ii place de tine dar vazand ca esti „casatorita", renunta in a te aborda.
Depinde,dacă mai crezi că este vreo cale de impăcare și e un semnal pentru fostul soț că incă esti disponibila să va impăcati, nu cred că e rau.
Depinde daca o porti doar de design sau mai inseamna ceva pentru tine, inelele de dama sunt mult mai frumoase ca verighetele cu design simplu, inlocuieste-o.
Ca este intr-adevar ciudat... parca te incapatanezi sa refuzi ca esti divortata.
La cate conturi noi iti faci zilnic sa intrebi tampenii, poate ca nu stii cum se scoate.
Eu văd verigheta ca pe un accesoriu. Este ciudat pentru unii oameni trecuți de o anumită vârstă și de modă veche.
Dacă în schimb îți place verigheta, te leagă amintiri frumoase de ea, atunci trece un șnur prin ea si poart-o ca pe un lănțișor. Și gata.
Pentru mine, absența sau prezența verighetei nu înseamnă nimic.
Părerea mea este că nu e ciudat din timp ce ai divorțat îți vei aduce oricum și cu și fără verigheta de amintiri cu el