Pai incearca sa te porti frumi cu ea sa te dai mai mult pe langa ea si o sa-si dea ea seama ca iti place de ea.succes.
La 11 ani ar trebui sa va traiti copilaria si sa lasati iubiti pentru mai tarziu, ca o sa ai timp!
Daca are prieten nu ai ce sa faci, decat sa accepti realitatea.Eu te sfatuiesc sa incerci alte activitati si sa lasi fetele momentan.
In primul rand esti prea mic pentru asta.La 14-15 ani iti poti face prietena.Acum sfatul meu e sa ii spui ca iti place de ea cel putin peste un an. Sper ca te-am ajutat.
Nu poti sa faci o fata sa te placa! poate ca ea nu simte ce simiti tu pentru. ea. asa ca nu iti fa iluzii mai sunt multe fete
Sunt si eu in situatia ta.Am suferit si eu dar am inteles ca daca in dragoste na mers atunci in prietenie merge iar asta e bine.Incearca sa faci si tu astfel si poate te va ajuta.Baftaaaaaaaaaa
Sa faci cate 100 de exercitii la mate pe saptamana pana uiti de ea. apoi te va cauta ea pentru meditatii(funda)
Incearca sa ii vorbesti frumos.Incearca sa te integrezi in grupul ei de prieteni.Organizeaza iesiri in parc, la pizza si init-o si pe ea si pe prietenele ei.
Bai andrepaul eu nu ies cu fetele la varsta asta si mai ales nu ies cu mai multe fete deodata dar mersi ca ai incercat
In primul rand sunt fata am 11 ani si eu si am un var care are tot 11 ani si ii placea de o fata de 10 ani
acum vreo luna sau certat rau si dupa atatea sarutari si vorbe amoroase s-au despartit
bine... si eu m-am certat cu varu' ala
te sfatuiesc sa incepi cu relatii de astea pe la 15 - 16 ani
asa i-am spus si la varmiu dar el sa mai indragostit
si apropo... a inventat o fata pe nume claudia ca sa ii faca in ciuda la oana ( fata aia de care ii placea )
Poarta-te frumos cu ea in continuare ce altceva ai vrea sa faci... ii respecti decizia normal poate mai creste intre timp si i se schimba raspunsul
Poate trebuie putina rabdare, fiindca eu sokot ca ea are simtul ca e prea devreme p/u ceva mai serios, si sigur la 11ani nu e ceva iubire, sau chiar simpatie, pur si simplu pasiune si dorinta de ate intilni cu ''vreo cineva''!
Poate mai tirziu...)))Succes