| Stefania_Carmen_1997 a întrebat:

Am doar 12 ani si imi place de un baiat adica nu ca imi place imi e simpatic adica ma mai enerveaza si este nesimtit cateodata si ma jigneste apoi isi cere scuze si nu pot sa stau prea mult fara sa nu vorbesc cu el. Cum asa putea sa-i spun lasam nu-ti mai dau nimc nu mai vorbesc cu tine nu pot tin la el imi este prieten si tot odata coleg de clasa...
Imi puteti da ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Draga mea, poate o sa par cam nesimtita, dar mai bine iti zic adevarul decat sa te amagesc.
Un baiat care te jigneste pe tine ca fata, nu merita nici cel mai mic respect. Daca te-a jignit azi, ce te face sa crezi ca nu te va jigni si maine?
La 12 ani nu inteleg ce iti sta tie mintea la relatii, la varsta asta mai bine ai incerca sa faci ceva util cu viata ta, nu sa umblii dupa baieti care isi bat joc de tine.
Sfatul meu este sa citesti niste literatura universala, ca asta o sa te duca mai departe in viata, nu un baiat nesimtit.

| Stefania_Carmen_1997 explică (pentru KellyGreen):

Multumesc mult pentru sfat nu era pentru mine pentru prietena mea care are o problema si are tot 12 ani

4 răspunsuri:
| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
La această vârstă vor fi încă multe pasiuni care vor părea că e iubire, dar asta va trece. Important este ca de acum să fii atentă la deciziile sau comportamentul ce-l vei avea deoarece aceasta te poate afecta pe viitor. Dacă vei avea o reputaţie de fată serioasă atunci când vei ajunge matură pentru a întemeia o familie vei fi respectată, dar dacă de acum vei cocheta cu băieţii atunci cel mai posibil te vor jigni şi pe viitor.

http://www.jw.org/......intalniri/

Cele bune.