| Roby67 a întrebat:

Am doua intrebari:
Unde termina gelozia si incepe prostia?
Sunt barbatii sau femeiile mai mult lovite de aceste manifestari?

Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

Si barbatii si femeile care iubesc au macar un gram de gelozie. Dar prostia se naste atunci cand paranoia ia locul geloziei.

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Gelozia se termina ( si incepe prostia ) acolo cand lipsa de incredere in tine se metamorfozeaza in lipsa de incredere in el/ea.

| fabiola a răspuns:

Gramul de gelozie insoteste iubirea, kg de gelozie insoteste prostia!

| gigiro a răspuns:

Desi, la "suprafata" gelozia pare a fi o neincredere aproape totala in partener, cu sau fara motiv, ea este de fapt lipsa de neincredere in propriile "forte", este cea mai mare dovada de lipsa de siguranta in tine...Chiar daca partenerul ti-ar da motive, tu trebuie sa stii ca de fapt numai pe tine te iubeste cu adevarat.Eu am intalnit femei mai putin ortodoxe care erau chipurile geloase, dar foloseau asta ca pe o arma, sa nu se prinda partenerii.Deasemenea am vazut ca mai toti barbatii care beau sunt gelosi, stiind ca nu prea le mai face pielea doi bani.Cu timpul, aceasta neincredere in propriile forte, se transforma chiar in gelozia fata de munca partenerului, fata de masina, fata de hobyurile lui.

| mgtow a răspuns:

Atat barbatii cat femeile sunt in cazuri jenante, probabil mai multe femei maltratate si multi barbati luati de prosti (inselati de neveste sau de prietene) vai si amaar ce viata naspa.

| Vizitiul a răspuns:

Eu cred ca, atat barbatii cat si femeile, se confrunta in egala masura cu astfel de cazuri. Doar ca unii recunosc si altii nu! Nu cred ca poate fi vorba de prostie. Acolo unde dependenta si posesivitatea exacerbata persista, gelozia isi incheie afacerile si intervine nebunia.

| mihaibrasov a răspuns:

Idiotii sunt loviti de aceste manifestari. am fost scurt?

| EllyFMS a răspuns:

In general gelozia se se naste din iubire si din neincredere. si se termina acolo unde deja se exagereaza[adica. un exemplu concret. -unde ai fost? de ce. pentru ce. cu cine. la ce ora ai plecat. la cat ai venit. da` chiar era nevoie sa te duci. sigur ai fost cu? astea intr-un singur dialog. aici deja e PROSTIE TOTALA.]

In general femeile sunt mai geloase. pentru ca barbatii dau mai multe motive. pentru ca un barbat cand trece pe langa o tipa 'buna' el intoarce capu si cu iubita langa el. si femeilor le e teama ca el poate trece mai departe de atat.

[raspuns de la o fata.]

| LauraD a răspuns:

Gelozia exagerata apare cand persoana respectiva este foarte posesiva, indiferent daca are sau nu motive nu se poate controla.In cazul asta un medic ar putea fii de folos.Gelozie exista in fiecare dintre noi.cat de putina dar este!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostia incepe unde placerea devine viciu, si celalalt devine posesiv.se lupta cu morile de vant.prostia incepe acolo unde este nesinceritate, si tradare.inselatorie.gelozia incepe si acolo unde banuiala nejustificata se transforma in prostie.

| ionut_5594 a răspuns:

Salut. parerea mea e ca daca prin gelozie se incearca o manipulare a sentimenteleor celuilalt, se comite o greseala grava!
Insa, a fi gelos nu inseamna neaparat ca suferi de ceva anume, sau ca gresesti cu ceva fata de partenerul tau, ci mai degraba, gelozia arata faptul ca esti dorit, si totodata semnaleaza o oarecare lipsa de incredere. In gereral aceste "manifestari" apar impreuna cu alte probleme de cuplu. E recomandat dialogul cat mai deschis si sincer. Cu cat dezbati problema mai mult, cu atat vor exista mai putine dubii, si deci. dispare si gelozia!