Pai depinde alti oameni pot face decat 4 copii si se multumesc si cu atatia.
Cei ce fac copchii pe banda rulanta nu au ''material de parinti'' in ei, parerea mea.In toate cazurile,aia sunt idioti care ori n-au auzit de metode contraceptive,ori inca au ramas la directiva idioata,cum ca orice copil e un dar de la Dumnezeu,ceea ce e total fals.Cei care fac multi copii,provin din familii sarace, si cum asa au fost invatati, o sa toarne si ei vreo 5-6 plozi,n-o sa aiba cu ce sa-i creasca,si cercul vicios o sa se faca din ce in ce mai mare.Daca ii faci si ai cu ce sa-i cresti decent,bine,dar mi se pare ca esti retardat,si ti-ai facut o turma prea mare. Daca ii faci,si nu ai cu ce-i creste,esti un nemernic iresponsabil care merita tras in teapa. Fara resentimente.
Majoritatea celor ce fac multi copii traiesc din banii de alocatie,sau din ajutorul de retard al vreo unuia dintre ei doi, ca prost sa fii, sa faci atatia kinderi.Si banii ii ard pe bautura ieftina,si copii mor de foame,stau in conditii mizere, fara lumina, si multe alte dezavantaje.In plus,e dovedit stiintific,ca cei care fac multi copii sunt si mai prosti, ca o familie normala, are in medie 1.53 copii/viata.Cat timp nu o sa auda de metode contraceptive si o sa continue sa se inmulteasca precum iepurii, idiotii tot multi plozi o sa toarne.Si tu fii bucuros ca unii au doar 4, ca sunt si familii cu cate 9, sau 10. Familii de romani get-beget,nu rromi! Dar nu conteaza etnia aici, daca ii faci fara sa ai sustenabilitate financiara, mori gazat!
Oricum ai motiv să-i pupi pentru că dacă te-au născut, și ești vie, ce alt motiv în plus îți mai trebuie, dacă însă nu ți-au făcut alți frățiori în plus ca parteneri de joacă prin casă, asta e treaba lor, își asumă ei respnsabilitatea lipsei, poate din cauza condițiilor sociale, etc, știi tu mai bine!
Problema nu e ca nu mi-au m-ai facut alti fratiori.In prima faza iti dau dreptate 'ii pup ca m-au nascut', acum eu generalizez dar si daca sunt al 5-lea sau al 6-lea copil tot ii pup ca m-au nascut si ca nu au conditii sa ma creasca.dar sunt multe de enumerat aici si ii d-au dreptate userului de mai sus'dumnezaureloaded. Dupa parerea mea prostia sta mana in mana cu saracia.De aceea nu dau vina 100% pe unii parinti ci doar 85%, restul este mediul social fara scoala iar de aici e doar un pas pana la prostie, nu au stiut sa se fereasca de anumite lucruri si au devenit cea astazi noi le spunem...Mai bine tac fiindca nu vreau sa jignesc pe nimeni!
Dacă nu e problema ta și nu te privește pe tine, n-are rost să-ți bați capul, "orice trăiește crește", deci oricum copii sunt recunoscători oricînd părinților că i-au născut, copiii sunt un dar de la Dumnezeu, aduc bucurii părinților, și ajută la perpetuarea oamenirii, e un lucru bun!
Îi vezi apoi la televizor cerând ajutorul oamenilor.
Vai, o familie săracă cu 7 copii nu au din ce să trăiască, vă rugăm ajutați copii să aibă ce pune pe masă.
WTF, dacă au văzut că nu au bani de ce au făcut așa mulți copii?
Le-a plăcut? De ce?
Nu au știut că există metode de contracepție? Prea scumpe?
Asta e nelămurirea mea.
Depinde de venit.de averea pe care o detii...un roman"normal sa zicem cu venit mediu sau redus ar trebui sa ramana la un copil doi.
Cei cu venit ridicat...nu au decat sa faca si 10 copii atat timp cat au cu ce ii intretine. Nu cum fac unii si dupa cer bani de la stat-de la noi si merg la cersit(cei mai saraci)...
Cand faci un copil trebuie sa te gandesti daca ai cei oferi, daca ai un venit corespunzator, daca stii/poti sa-l cresti/educi etc.
Asa gandesc si eu, ai ce oferii... poti face si 10
Care va să zică tu prin nașterea ta, ajuți ca sistemul alocației în romînia să funcționeze, deci prin ceea ce zici, și ai tăi te-au făcut pentru alocație, sau părinții tăi sunt cei mai deștepți că nu au făcut mai mulți ca să nu sărăcească bugetul țării prin alucația cuvenită, ce prostii mai debitează unii, voi încurajați avortul, crimele împotriva umanității!?!