| geoiulia a întrebat:

Am facut rost de id'ul lui, si l'am intrebat ce face, mi-a raspuns, m'a intrebat ce fac, i'am raspuns, si mi-am facut curaj si i-am zis "stii... mie chiar a inceput sa imi placa de tine" si el imi zice"stiam" [ii spusese o fata] si atat! Nimic mai mult.Acum o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu el.Cum credeti ca ar trebui sa reactionez?

8 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Cred că trebuia să îi dai de înţeles nu să-i spui direct, mai ales dacă nu vă cunoaşteţi atât de bine... Acum, dacă el nu face nimic, eu zic să-l ignori.

| MG4Life a răspuns:

Reactioneaza normal, nu stiu de ce la toti va e rusine de adevar, daca stia ca iti place de el, si el nu simte nimic pentru tine lasa-l ca nu-i bai, baieti sunt cu gramada ( stiu pentru ca si eu's unu'). Acum sper ca nu o fi indeajuns de pro** incat sa spuna la prieteni si sa se uite cumva la tine, asta o sa te faca sa te simti prost. In caz ca simte ceva pentru tine, combina-te cu el! Pentru ca o relatie iti capata experienta, daca vezi ca e idiot si porcos dai papucii, asta-i sfatul meu! Sper ca te-am ajutatsmug

| geoiulia explică (pentru MG4Life):

Nu e nici idiot,nici porcoslove strucklaughing.Si nu imi e rusine de ceea ce simt,imi e rusine de el, de cum o sa ma priveasca, cum ...chestiilaughing.Intelegi nu>?

| MG4Life a răspuns (pentru geoiulia):

Da, e greu la inceput, dar, asta e, odata si odata tot o sa se intample, trebuie sa ai experienta, crede-ma big grin

| geoiulia explică (pentru MG4Life):

Mda,ai dreptate:p

| MG4Life a răspuns (pentru geoiulia):

Daca vrei sa te ajut cu mai multe sfaturi, lasa id de mess, poate o sa ai nevoie de un sfat rapid :p

| Nicky06 a răspuns:

In primul rand vrb cu el in particular si ii spui
-,,sti despre ce am vb pe mess."
-,, da..."
-,, tu ce crezi despre mine"
-,,..." dupa care zambesti multumitor sau dezamagitor si te retragi incet si iti mai faci planuri in functie de rasp

| Allex7 a răspuns:

Trebuie sa aflii ce simte si el, un pic de curaj te duci si ii spui... Nu trebuie sa-ti fie rusine a te indragosti de cineva e cel mai frumos sentiment din lume cine nu ar da sa primeasca dragostea pe loc...