| Minnie_6826 a întrebat:

Am facut un bilet de avion pentru tatal meu, iar cand am vrut sa fac si procedura de check-in am observat ca buletinul lui e valabil pana in...2071! iar anul max pe care puteam sa-l introduc la 'valabilitate buletin'era 2030! Acum sunt intr-o dilema. A mai patit cineva asa? Precizez ca tata are deja 64 ani.Mersi!

4 răspunsuri:
| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Sper sa nu te simti jignita, dar...Cei peste 60 de ani au buletinul valabil pana in 2071...Si bunicul meu si-a schimbat buletinul recent, si apare tot 2071 (am glumit pe seama asta chiar) happy
Nu a fresit nimeni...E o prostie dar...Traim in Romania tongue

| Byuska a răspuns:

Tare asta.au gresit cei de la politie poate au vrut sa puna 2017 nu 2071 ca nu are cum sa fie valabil buletinu atatia anilaughing valabilitatea buletinui ai pe 10 ani

| LucaTheodor a răspuns:

Datorita varstei tatalui tau (64 ani) are un buletin care nu are termen de valabilitate 10 ani. Are mai mult pentru ca el poate se va imbolnavi fiindca el este batran si nu mai poate sa se duca sa isi faca buletinul.
Cei de la Evidenta Populatiei au pus un termen atat de lung pentru ca va muri candva.

| yonela_3975 a răspuns:

Cum doamne sa aiba asa mult termenul de valabilitate cred ca au gresit cei de la politie cand au eliberat documentulhappydeci asa ceva nu am auzit.