Ce nesimtit om, descarcate emotional la actual prieten ca trebuie, asa creati o conexiune emotionala
Felicitari! Nu stiu ce relatie inca mai ai tu cu fostul, ar fi bine sa-l ignori daca nu mai simti nimic pentru el asta ca sa-ti mearga bine cu noua relatie. incearca sa discuti cu iubitul tau si sa-i explici cum sta situatia si ca nu-ti da pace ...asta ca sa fie si el la curent cu ce se intampla, si te va intelege succes
Spune-i noului prieten despre trecutul tau pentru ca in primul rand nu vei putea ascunde asta toata viiata de el si va afla odata si odata si gandeste-te ce va face atunci daca v-a afla si din alta parte nu de la tine, explica-i situatia ca tu ai trecut peste el dar el inca te cauta ca un disperat, iar fostului explica cat de mult ai suferit din cauza lui si ca o persoana daca a renuntat odata la tine a 2-a oara o poate face la fel de usor si ca nu vrei sa suferi la fel daca va ma gresi. el te va minti ca nu se va mai intampla si ca a invatat din greseli, dar spune-i ca nu ti-e frica de ce ar putea gresi el, spune-i ca ti-e frica de greselile tale mai ales cele ce le-ai facut si nu vrei sa le repeti, si ca a avut sansa lui daca a ratat-o nu ai ce sa faci a fost greseala lui acum sa incerce cu alta
O sa te creada pentru ca si eu te cred si nici nu te cunosc. Trebuie doar sa stii cum sa-i spui asta desigur doar daca nu cumva il mai iubesti si pe fostul... Eu cred ca Nu deci nu vad care ar fi problema, Fostul pune o poza cu tine tu pui cu actualul si asa ii arati pe cine a pierdut de fapt, ca este disperat daca procedeaza asa. Oricum relatiile se bazeaza pe multa incredere cine stie poate ti-ai gasit alesul, trebuie sa ai si tu incredere in el asa ca incearca sa vorbesti despre asta, eu asa as face si sigur o sa inteleaga.Ma bucur daca te- am putut ajuta
Spune-i adevarul prietenului tau actual.O relatie se bazeaza pe incredere. Explica-i tot si daca el te iubeste va intelege, si nu numai atat dar te va si ajuta si sustine. Dar daca tu mai ti la fostul, asta e altceva, totusi dupa cum spui nu era prea fidel, iar daca ai vrea sa va impacati, ar trebui sa te gandesti ca ti -a facut -o odata, nimic nu garanteaza ca nu o va mai face. Succes
Ii spui de fostul tau prieten, ca nu mai vrei sa auzi de el, in momentul acela il blochezi si pe fostul.Concentreaza te pe relatia ta cu actualul tau iubit.