anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost amicii, iar pentru ca eu m-am indragostit de ea nu a mai vrut sa mai fim amicii.Ma lasat balta pot sa spun, m-a parasit cand cand i-am spus. Ma ignora si se poarta cu indiferenta fata de mine. Eu incerc sa ascund aceste sentimente, ca nu imi pasa, dar e greu. De ce a facut asta? Ce ar trebui sa fac? Eu aveam o parare foarte buna fata de ea, o credeam diferita, insa acum nu stiu ce sa mai cred. sad

3 răspunsuri:
| BitKode a răspuns:

Frate asta am patit si eu! Fii atent ce sa faci.Cateva zile nu o mai baga in seama, te dai si tu pe langa prietenele ei si incearca sa o faci sa creada ca nu iti mai pasa de ea. Peste cateva zile mai o intrebi de vorba, o iei putin in brate ( eu am sarutat-o ) si ii spui ce inseamna pentru tine. Daca vezi ca si ei ii place si te lasa sa o iei in brate continua, inseamna ca si ea te place daca nu combinate cu cea ma buna prietena a ei.Cand o vezi prin apropiere o saruti pe aia. Sa vezi ca o sa se oftice. Daca nu merge nu te lasa, eu nu m-am lasat si am castigat o relatie.Eu ajunsesem foarte rau, cand i-am spus ca o iubesc l-a sarutat pe cel mai bun prieten al meu ( cu care m-am certat) asa ca my bro ascultati inima. Nu te lasa batut nici atunci cand ea iti spune sa o lasi in pace.winking Succes o sa te descurci!

| Rŏllшау a răspuns:

Cam greu de răspuns...Mai exact cum a fost atunci când i-ai spus? Explica ce s-a întâmplat în momentul în care i-ai spus ca te-ai îndrăgostit de ea. Poate te pot ajuta straight face

| Vanessa122 a răspuns:

Eu sunt ca in sitoatia fetei.Si mie un prieten mi-a spus ca este indragostit de mine.Eu am facut si reactionat cam urat.Dar mai tarziu m-a facut geloasa cu alta si nu am putut sa rezist.Ar trebui sa incerci si tu!