| eu6andrea a întrebat:

Am fost cu cineva timp de doi ani.Ne-am iubit foarte mult dar ne-am despartit din cauza ca statea prost cu nervii si reactiona foarte urat cand ceva nu ii convenea(doar cand bea).Au trecut aproape 3 ani de cand ne-am despartit,fiecare dintre noi a avut alte relatii,dar nu ne-am pierdut sentimentele unul fata de celalalt(ne-am racit e drept).De curand am luat din nou legatura dar doar telefonic inca nu ne-am vazut.El este in prezent cu o fata pe care spune ca o iubeste,dar in acelasi timp spune ca ma iubeste si pe mine si imi bate apropouri de a fi din nou impreuna(tin sa spun ca e o fire foarte orgolioasa)dar doar atat nimic concret! As vrea sa ma lamureasca cineva (cu experienta, nu comentarii degeaba) cum poti iubi 2 persoane in acelasi timp? sau doar confunda dorul si bucuria amintirilor cu iubirea? Imi spune ca s-a schimbat(il cred pentru ca cu totii ne maturizam) si cred ca as fi dispusa sa fac inca o incercare cu el, dar nici nu vreau sa ma bag peste relatia care o are el acum (asta in cazul in care el chiar o iubeste)! HELP!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un betiv nu e in stare sa iubeasca va continua calvaru daca revi cu el

| neutrino a răspuns:

Atunci cand "iubesti" doua sau mai multe persoane in acelasi timp, asta inseamna ca nu iubesti pe nimeni.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
E bine că nu doreşti să distrugi o relaţie. Aceasta este o situaţie în care decizia trebuie să o iei singură. deoarece cel mai bine ştii detaliile. Ar trebui să pui pe cântar toate şi să te gândeşti dacă merită? Depinde de asemenea de ce fel de persoană îţi doreşti să ai alături, cineva care să te iubească cu adevărat, să te respecte, să te preţuiască? Sau o pasiune. Ai spus că e o persoană nervoasă, orgolioasă, plus la toate că şi bea. Aşa persoană sau viaţă îţi doreşti? Ce te face să crezi că s-a schimbat? Spune că te iubeşte şi petrece un timp discutând cu tine în timp ce are deja o relaţie cu altcineva, ce spune asta despre el, cât de serios şi de încredere e? Oare nu ar putea face acelaşi lucru şi cu tine?
Gândeşte-te bine, oare aşa meriţi tu?

http://www.jw.org/......-potrivit/

Cele bune.

| eu6andrea explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Foarte interesant link-ul pe care mi l-ai dat! multumesc

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru eu6andrea):

Mersi. sper să te ajute. Şi să ai parte de fericire.

| Peaches a răspuns:

Lasa-l, da-l in...colo. Nu ai nevoie de nicio explicatie de laTPU.Singura stii deja ce ai de facut, e bine sa ai si curajul sa te decizi. Pune punct definitiv.

| Sorinutsu a răspuns:

Buna, eu cred ca joaca teatru, de fapt tu esti doar un pion pe table de sah pentru el, barbati mai sunt draga mea, inca multi sa stii, nu merita sa bati la usa care ti s-a inchis candva. vei gasi aceeasi persoana care te v-a rani, gandeste-te ca daca te vroia te pretuia, iti era aproape, cand bea gasea altceva de facut decat sa va certati, acum tu faci ce vrei dar cui pe cui se scoate si eu cred ca vei gasi jumatatea intr-o buna zi, totul depinde de tine, de curand am invatat ca increderea in oameni exista foarte rar si fiecare relatie pe care am avut-o m-a invatat ceva. cat traiesti sa crezi doar in tine si in principiile tale, oamenii pot juca teatru atat de bine incat se cred si ei, cauta pe cineva care sa te iubeasca pentru ce esti nu pentru cum arati, pentru ceea ce esti cand nu te fardezi, pentru simplitatea ta, stiu ca este greu dar. nimic nu se obtine usor. o seara placuta

| Gimihumulukuakua a răspuns:

Te vrea amanta!

| eu6andrea explică (pentru Gimihumulukuakua):

Adica din fost iubita devin amanta? mersi..la asta m-am gandit si eu

| digit12 a răspuns:

Minte nu te mai iubeste

| MargaretaM a răspuns:

Dragă Shaky Doran, născută în 1990, nu poți să iubești doua persoane în același timp. Tu întrebi cum poți să iubești două persoane în același timp, deci vrei doar să îți hrănim teoria. Sigur, poți simți atracție sexuală și diferite afinități cu mai multe persoane, chiar zeci, altfel nu s-ar explica nici sexul în grup, dar să iubești două persoane? Asta e contra ideii de dragoste.