Așa de mică te obișnuiești cu băieți când ești mare te aștept în Germania la puff, poate intra ăștia in Schengen și vi la 16 ani
Astea copilarii, intamplari intre adolescentii imaturi.
Ce ar trebui sa faci?
Ia o pauza ca sa mai cresti si sa te maturizezi, daca nu ai idee ce sa faci, fiindca esti inca foarte micuta si incapabial sa intelegi ce se intampla cu oamenii si cu relatiile lor.
Bucura-te vara asta de prietenele tale, iesiti afara si va jucati, plimbati-va, mergeti la plaja, mergeti cu rolele prin parc samd.
Multumesc,dar am o banuiala ca doar eu am ghinion in dragoste.Adica un coleg este cu o fata de 13 luni si a sarutt o de 3 ori si e mai mic decat mine cu un an, are 12 ani.
Hai sa fim seriosi, ghinion in dragoste la 12-13 anisori... am trait s-o aud si pe asta, de aprac ai avea 30 de ani si ai ramas nemaritata.
Mai copilas, ia de te joaca cu prietenele tale ca esti mult prea mica pentru dragoste si intalniri cu baietii.
Joaca-te cu fetitele de varsta ta si lasa imitatul adultilor.
Tu ai un iubit saun esti maritata sau ai suferit din iubire? nu e asa de usor pe cat pare
Sunt femeie maritata si stiu ce gandeste un copil de anisorii tai, care credea-i o adevarat adrama dintr-un simplu gest al unui copil imatur.
Eu spun sa te bucuri de ce-ti ofera viata la anisorii astia, fiindca au un farmec aparte, o lipsa totala de griji atunci cand nu te implici si nu incerci sa imiti ce fac adultii.
Fii copil si bucura-te de copilariile specifice varstei tale!
Mersi
Buna,
Sa stii ca baietii se maturizează mai tarziu ca fetele.
Deocamdată este cam devreme sa te gândești la vreo relație.
Cel mult poti gasi un baiat pe aceeasi lungime de unda si sa fiti prieteni.
Nu stiu daca ti a venit menstruația dar asa ca paranteza sa nu ai contact intim cu vreun baiat. Nu esti pregatita nici ca organism si nici psihic.
In momentul acesta poti incerca doar o prietenie si cam atat.
Te inteleg ca ai descoperit ca esti fata si esti draguta dar nu cauta validarea acestui lucru in randul baietilor.
Te descoperi tu pe tine si intr o zi vei gasi si baiatul care sa te merite.
Si in general sa tii minte, baiatul care te place si depune efort este important nu cel din vise.
Dar mai ai pana sa intelegi despre lucrurile acestea.
Toate cele bune ❤️
Mai bine axeaza-te pe școală momentan ca nu prea se înțelege ce scrii, învață sa scrii corect, lasă băieții, ca îți fac mai mult rău la vârsta asta, o sa ai timp de relații când mai crești, in liceu. Ce ai pățit tu sunt doar copilării, relații de copii inocente, nu mai pune la suflet atât.
La 13 ani abia intri în adolescență. Încă nu știi nimic despre dragoste, abia încep să țopăie hormonii.
Sfatul meu este să lași la o parte acum băieții și să te concentrezi pe școală deoarece îți va părea rău mai târziu că ai fost implicată în atâtea relații cu băieți. Dacă la vârsta de 12-13 ani e normal să ai relații și să te săruți cu băieții, peste 2-3 ani, nici nu vreau să mă gândesc. Lucruri ce pe tine te vor face să suferi, lucruri care to vor face să pari în ochii băieților o fată accesibilă, doar pentru că te-ai lăsat așa mult abordată și accesată într-un fel sau altul de mulți băieți. Ai grijă. Nu e nimic frumos în a schimba băieții și relațiile de la o vârstă așa mică și nici dacă ai avea 20 de ani nu ar fi frumos, de asemenea. Prețuiește-ți inocența, deoarece nu o mai poți avea. Prețuiește-ți copilăria, mai apoi adolescența și tot așa. Fii o fată serioasă, respectată și respectabilă. Și asta poate fi prin ce ești și faci.
Eu zic să te ocupi de educație, că acuș te văd la 16 ani că postezi că ești gravidă și că te mândrești. Ar trebui ca părinții tăi să știe ce preocupări ai tu la vârsta asta. Tu la 13 ani ai fost cu mai mulți băieți decât am fost eu, și eu am 21 de ani…
Așteaptă și tu să crești, că e chiar rușinos să schimbi așa băieții. O să se ajungă să râdă de tine copiii la școală pentru ceea ce faci.