De obicei nu dau raspunsuri la probleme in dragoste, pentru ca nu prea sunt in masura...
Da' uite cum se vede din afara
Daca el a stat un an fara tine, inseamna ca nu tine asa de mult la tine, ori are pe altcineva. Tu esti singura persoana care ar trebui sa decida, nu cei de pe TPU.
Multa bafta!
Fa-ti curaj o_O dar mai intai intreaba si tu prietene deale tale sau punele sa vb cu el despre asta, dar daca stii ca nu te place... eu zic sa nu insisti... sper ca te-am ajutat
Fa-ti curaj si spune-i sincer in fata ce simti pentru el. asa e mai bine pentru amandoi.
Eu cred ca nici una dintre cele doua alegeri nu te avantajeaza sincer daca i-ai spus odata si nu a avut o reactie pozitiva nici a doua oara nu va fi altfel iar daca pastrezi o relatie de prietenie inseamna sa-ti prelungesti chinul cel mai bine este sa incerci sa-ti cauti un alt prieten si usor, usor il vei uita si cine stie de unde sare marea dragoste
Cred ca si el te place la fel cum il placi tu dar lasa-l pe el sa faca urmatorul pas
Buna!
Mai bine cauta-ti pe altcineva si ramai prietena cu el deoarece daca ii vei spune poate va reactiona cum ai spus si tu, ca data trecuta!
O zi buna!