| BellaAlfie10 a întrebat:

Am fost cu un băiat timp de 8 luni. Diferența de vărstă fiind de 3 ani, el e mai mare ca mine. Am avut luni în care relația era la distanță fiindcă lucrează în străinătate. Acum o lună pe când era să împlinim 8 luni de relatie, ne-am despartit. Era totul bine pana cand intr-un weekend, intr-o sambata nu mi-a raspuns deloc la mesaje, a trimis chiar snap in sala de sport unde locuim, urmatoare zi duminica nu mi-a raspuns deloc nici la mesaje si nici la apeluri, chiar mi-a si inchis, am vazut pe story ca era cu baieti, iar a treia zi am ezitat sa i mai scriu cu toate ca imi era greu, in seara aceea mi-a scris sa ne vedem si a incheiat relatia fiindca ii este greu la distanta, are ceva probleme si am incheiat o frumos. Fiind sarbatorile pascale dupa despartire, il mai vedeam la biserica si ne salutam. A doua zi de pasti fiindca locurile noastre sunt apropriate, m-a chemat sa facem poze si m-am dus. Am crezut ca o sa se bage in seama, dar nu a facut o, aveam si eu poze cu el din acea zi, la cateva zile, primesc mesaje si aud zvonuri ca el m-ar insela fara ca lumea sa stie ca noi ne-am despartit. Am aflat de la o persoana foarte apropiata mie si lui, ca el m-a lasat pentru alta fiindca ea i-a spus ca daca vrea sa vb cu ea, sa ma lase pe mine ca nu cumva sa zica ca s-a bagat intre noi, el vb cu ea pe cand eram impreuna.
Ne avem si acum pe toate retele de socializare, la un moment dat am pierdut focuri pe snap si mi-a scris sa trimit ca sa nu le pierdem, mi-a scris pe 1 iunie,, la multi ani copilas’’ si nu i-am raspuns. Dar curand mi-a scris pe snap,, ce am sters’’ si i-am raspuns sec fara sa ma abtin, si nu mi-a mai raspuns. Suntem despartiti de o luna si ceva. Daca este impreuna cu ea, de ce simte sa-si faca prezenta? Sfaturi?
Multumesc happy

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar ca sa te sicaneze, fiindca ii permiti.
De ce il mai ai la contacte?
De ce inca il urmaresti?
Blocheaza-l peste tot si uita de el, ca sa poti sa-ti traiesti viata si sa-ti faci si tu un prieten, in vara asta.

| Mosotti a răspuns:

Lasa-l dracului, ce mai ai treaba cu un din asta? Ca daca te iubea si placea nu facea asa.
Nici nu conteaza de ce isi face prezenta, isi face cand are el chef si nu e cu aia probabil.

| dullcat a răspuns:

Sfatul e sa il ignori, nu sa va mai comportati de parca inca sunteti impreuna, pentru ca fix asta reiese.De ce mai vorbesti cu el daca el nu dadea doi bani pe tine si vorbea cu altcineva pentru care te-a si lasat in cele din urma? Orice rana se lasa in pace pentru a se regenera.Pui bandajul si o lasi in pace.Tu ce faci? Tu smulgi bandajul de fiecare data cand reiei legatura cu el.Crezi ca merita? E sanatos sa procedezi asa? NU.

| ioana748 a răspuns:

Neimportant,este de domeniul trecutului.
Sa se duca ...nu i mai da atentie.
Poate gasesti pe cineva mai de bun simt si care sa te aprecieze.
happy

| Madaxo97 a răspuns:

Pentru ca e un nesimțit si ii place sa se joace cu mai multe femei, stai liniștită, așa cum te-a înșelat pe tine așa o va înșela si pe ea, ai răbdare. Probabil mai ține legătura cu tine sa ii fi roata de rezerva in caz de o cearta cu actuala.
Cel mai bine rupe de tot legătura cu el, fără sa încerci sa fi prietena lui, block peste tot si pe snap si peste tot, sau da-i unfriend, nu ii mai răspunde la mesaje, la nimic, ca sa il uiți trebuie ignore total, altfel nu vei reuși sa treci peste. De acceptat înapoi nici sa nu te gândești, daca esti fata deșteaptăwinking

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să te lase în pace. Dacă are o altă femeie să își vadă de relație.

| Cateșrincăcubudincă a răspuns:

Dă-i block dracu, e ultimul ciudat aurolac