| Loredannnnaaaa89 a întrebat:

Am fost ieri la o terasă cu fetele și a venit la noi un băiat și sa băgat cu noi în seama după ce au plecat fetele prietenele mele el sa băgat cu mine în seama și a zis că mă duce el acasă mi
a dat numărul lui de telefon pentru că l-am refuzat să mă ducă acasă și a zis că vrea să păstrăm legătura și sa ne cunoaștem eu am 19 ani dar nu am avut nici o relație momentan. Credeți că ar trebui sa îi dau o sansă?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu. Așteaptă să mai crești. Și nu îți faci o relație cu primul care te agață la terasă.

| ioana748 a răspuns:

Daca ti a placut de el, poti incerca sa tii legatura, sa iesi la un film, un suc.
De ce nu?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu accepta un băiat străin.

| Lubeniță38900 a răspuns:

Nu știu ce sa zic, depinde cu l-ai văzut tu că om, părea băiat bun sau d ăsta vagabont care vrea doar o noapte, 2 și atât? Cum vorbea cu tine? Că dacă era d ăsta de vrea doar o noapte, 2 nu îți recomand să i dai șanse, dar poate e un băiat care te știe de mai mult timp și poate chiar te iubește

| Dulcica1234 a răspuns:

Mare grijă cu ăștia care te abordează. Dacă spui că nu ai mai avut relații ai mare grijă să nu cumva să urmărească altceva. Băieții de azi sunt misterioși. Eu am refuzat pe unul și s-a răzbunat pe mine în online. Ai grijă! Dacă alegi să îi dai o șansă, nu te atașa prea repede ca nu cumva apoi să îți frângă inima. Și foarte bine că i-ai refuzat propunerea, că cine știe ce se putea întâmpla. Sper că știi că în cazul în care vă veți undeva și pleci de la masă să nu mai consumi nimic după, ca precauție, că poate să îți pună ceva în băutură sau mâncare. Grijă mare!