Bună.
O poveste de dragoste cu final neîmplinit pentru tine. El un etern îndrăgostit de femei iar în pauze te căuta pe tine. Pentru ce? Cumva schimbul doi sau garnitura de tren? Nu, dragă.
Ești o persoană care trebuie respectată, iubită, nu înșelată, folosită, trădată, etc.
Trecutul trebuie să-l lași în urmă, în caz contrar nu-ți va da pace niciodată.
Nu-i mai răspunde provocărilor, timpul trece și ai să te trezești doar tu cu imaginea lui în mintea ta, în realitate, singurică și tristă.
Trăiește în prezent pentru viitor. Timpul trece, trece și iar trece, iar tu cu ce te vei alege?
Pe primul loc și în capul mesei pune-te tu, singură, nu te va pune nimeni (dacă asta ai crezut, a fost un basm), respectă-te și tot ce s-a întâmplat privește-o ca o lecție de viață, o luptă pierdută, o experiență câștigată, un strop de maturitate, o clipă de viitor.
Să ai grijă de tine, îndrăgostito!
Pa, pa.
Buna, nu stiu de ce, dar m-a emotionat oarecum povestea ta...am inceput sa plang sincer...ca stiu cum e sa suferi si stiu cum e sa te caute un baiat doar cand are nevoie de ceva...... cel mai bine ar fi sa iti pui in ordine sentimentele, sa nu privesti deloc in uram, incearca sa uiti totul ca nu are rost sa te amagesti si sa suferi la nesfarsit, poate ca te-a iubit, dar acum poate nu mai e asa, dupa cate s-au intamplat...nu stiu ce sa cred, dar mai bine uita tot ce a fost si incepe o noua viata alaturi de altcineva, asa e dragostea...... dar vei vedea ca cu timpul se va vindeca toate ranile, bafta...
Daca iti place mult de El, poti sa-i spui ca daca vrea sa fie cu tine, sa se casatoreasca cu tine, sa depuneti actele la starea civila. Chiar daca partea religioasa mai ramane. Daca nu o face imediat, lasa-l in pace, habar n-are ce vrea si ii place sa zboare din floare in floare.
Daca te suna doar cand are nevoie, nu te iubeste, te foloseste, iar daca se impacase cu tine, eu cred ca a fost din gelozie, ca te-a vazut cu "new" -ul. Parerea, sfatul meu, uita-l! Schimba-ti nr. de telefon, cand il intalnesti saluta-l respectuos si pleaca, nu mai sta la conversatii cu el, caci nu se va schimba pentru. tine, fiindca nu te iubeste. Nu te mai insela singura, nu te mai minti si vezi-ti de viata fara el. Bafta-n dragoste Mariana.
Eu iti dau un sfat.Lasa-te de suferit si pune mana pe o carte de gramatica.Macar chestiuni esentiale.Esti varza.
Nici intr-un caz nu cred ca am putea ajunge la casatorie... cei drept nu mai sunt sigura daca il iubesc... pursi simplu sufer
Vad acum ca postarea ta a fost in 2009, dar sper ca de atunci ti-ai schimbat modul de a scrie si de a povesti.Cat despre povestea ta sper ca nu mai ai nici o legatura cu nici unul din ei, mai ales cu primul, pentru ca daca nu ti-ai dat seama te-a cam luat de "fraiera", si nu cred ca a fost prea placut atunci cand ti-ai dat seama (sper ca ai facut-o la un moment dat) :*
Effy35 întreabă: