Da-i sotului fata, ca tu esti total incapabila sa gandesti rational si sa cresti copila aia si uita de un fost sot, ca relatie de viitor nu mai poate exista cu cineva care ti-a facut atata rau.
Nu vrea sa o ia la el pentru ca am vorbit cu el lucrul asta şi a zis ca ştie ca fata e ataşata de mine şi nu vrea sa o desparta de mine
Dar nici tu nu esti capabila sa ai grija de ea, atunci dati-o la Casa de copii si sunteti liberi sa faceti ce vreti pana la urma, ca sa nu va mai incurce copilul.
Nu ma, încurca pe ea o iubesc cel mai mult doar eu stiu cat m-am chinuit cu ea 6 ani si 9 luni de sarcina în care stateam doar pe perfuzi pentru ca am avut sarcina toxica medici ziceau sa fac avort dar nu am vrut la nastere la fel aveam dureri îngrozitoare am mai nascut si natural fara epidurala ea e totul pentru mine daca nu o iubeam renunţam atunci la ea cand au zis medici de avort
Dupa cum vad ai 25 de intrebari numai despre fata ta, ba ca nu poti sa ai grija de ea, ba ca vrea sa doarma cu tine, ba ca nu mananca, ba ca te plange si te incurca, de aceea te-am sfatuit sa o dai la Casa Copilului, daca te incurca atata, ca ai innebunit forumul cu atatea probleme care ti le creeaza copilul si tu ori nu ai chef sa o cresti si sa o educi, ori te incurca sa-ti faci relatii cu alti barbati.
Barbatii spun femeilor ce acestea vor sa auda.
Eu personal nu cred in a doua sansa. Cu prima ocazie, va face iarasi ce a facut cand ati divortat.
Daca este responsabil ca tata poate merita sa ti pierzi timpul, daca nu, lasa l sa mearga inainte.Nu s au terminat barbatii de nadejde de pe Pamant.
Daca vrea sa vada copilul, sa l vada, dar tu trebuie sa mergi inainte nu inapoi.
Toate cele bune,
Daca motivul divortului nu a fost pe baza de violenta domestica, ar trebui sa sa faci ce te indeamna inima. Pana la urma fata ta merita sa va aibe pe amandoi alaturi.