Nu poti controla comportamentul nimanui in afara de al tau. E o alta persoana. Poti controla doar atitudinea ta, sa ramai calma, simpatica, sa nu pui la sufelt vorbele lui. Ii spui dragastos ca nu are dreptate si gata.
Daa, si eu imi doream un gram de minte tatalui meu, macar de dragul nostru, al copiilor, cand trecea linia de certuri si ne-ncingea pe toti cu ce-i pica-n maini, seara de seara pret de 16 ani. Unii oameni nu-s facuti pentru. a fi parinti. Unii sunt inca in stagiu de primate, de animale, desi posteaza in rolul de oameni civilizati, la primul dezacord isi scot latura salbatica. Tatalui meu i-au trebui 27 de ani sa se domoleasca, sper ca in acest secol al turbovitezei, sotului tau sa-i ia mai putin.
Ia-i dat motive de gelozie cumva? daca nu fa-l sa inteleaga ca nu e asa cum gandeste el. succes.
Poate ca nu i-ai dat suficiente ocazii sotului tau in care sa observe faptul, ca poate avea incredere in tine.De ce nu discutati intre voi, sa lamuriti problema? si inca ceva, nu lasa niciodata ca, copii sa fie de fata atunci cand va certati caci pot aparea modificari in comportamentul lor: sa devina agresivi, sa foloseasca un limbaj vulgar sau sa se interiorizeze si sa sufere. Oricum draga mea, sper sa reusesti sa iti pui in ordine viata, sa faci o alegere potrivita pentru. tine si copii tai, pentru. familia taDoamne Ajuta!
O mica eroare tehnica din greseala la raspunsul meu postat mai sus a aparut un smile neintentionat; imi cer scuze.