| SadBoyForever a întrebat:

Am fost plecat 10 zile la mare cu mami si desi m-am simtit minunat acolo, vacanta a trecut prea repede.
De ce trec momentele frumoase asa repede?

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cand te distrezi si te bucuri de fiecare clipa frumoasa timpul trece foarte repede mai ales ca ai o ocupatie si una frumoasa, distractiva, cu bucurie.Asa e viata.Din pacate momentele rele si triste trec greu fiindca te apasa si te adancesc in suferinta, apatie, plictiseala.Cand te bucuri nici nu iti dai seama cand trece timpul..findca iti ocupi timpul pozitiv si cu bucurie.Iti doresc sa ai parte de cat mai multe momente frumoase.

| SadBoyForever explică (pentru AvalohAlyn):

Exact, pana sa plec la mare timpul a trecut greu, dar cand am ajuns acolo desi m-am plimbat in fiecare zi prin statiune + ca am intrat si in apa zilnic mi s-a parut ca vacanta a trecut extraordinar de repede crying. Asta nu pricepeam, de ce trec momentele frumoase asa repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca uitam de timp cand ne simtim bine.

| IonutPopa a răspuns:

Deoarece ai facut activitatii noi si asa ai fost concentrat pe acele activitati si nu pe timp si de aia a trecut timpul repede timpul funda?

| Maddison15 a răspuns:

Momentele urate si triste trec mereu incet iar momentele frumoase trec foarte repede...Nimeni nu se concentreaza asupra timpului de aceea uneori ni se pare ca un minut e o clipa ori ca un minut e un an! sad

| xDuNNhiLLx a răspuns:

Timpul trece rapid cand te simti bine/te distrezi. Funda?