| FlorinaDaniela23 a întrebat:

Am fost recent într-o mini vacanță doar eu și soțul meu am stat 3 zile doar noi 2 avem și o fetiță de 1 an și 8 luni am lăsat-o la mama soțului meu doar ca soacra mea când am ajuns acasă a zis ca nu trebuia sa o lăsăm la ea pe cea mica și ca trebuia sa o luam cu noi pentru ca cea mica a plâns și nu a dormit noaptea.Ce sfaturi ați avea pentru noi ca pe viitor sa petrecem și timp eu și cu el și sa ne menținem și viața de cuplu nu doar de părinții?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Asa se intampla, pana ce copii se invata si cu alte persoane, fara parintii prezenti.
Nu va putea sta toata viata langa "fusta mamei".
Copilul trebuie- si va fi obisnuit, sa stea si cu "strainii" din familie.

| darrio2007 a răspuns:

Cand ai vrut sa lasi copilul la mama ta nu a fost de acord sotul tău. Asta trebuia sa-i spui soacrei.

| MarianWLF a răspuns:

Probabil nu ii convine sa stea cu cea mica, va luati o bona si puneti camere in casa pentru linistea voastra, exista camere mici cu tot cu microfon si vedere nocturna care pot fi ascunse si pe care le puteti accesa cu telefonul de oriunde v-ati afla, un exemplu aici:
https://www.emag.ro/......DW1YB2YBM/

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic, chiar nu-s -a intamplat nimic, fiindca asa plang copii mic pana se obisnuiesc, 3-4 zile nu maore nici un copil, deci ignora ce ti-a spus soacra.

| AliGab a răspuns:

Ii spui soacrei ca baiatul ei iubit nu te lasa sa ai o legatura fireasca cu mama ta si ca nu poti lasa fetita la ea, ca altfel ai fi scutit-o pe ea de asemenea "corvoada". Ca voi trebuie sa ma mai si petreceti timp ca si cuplu si ca va fi nevoie sa o lasati la ea, iar daca nu ii convine sa ii spuna nemultumirile sale sotului tau, nu tie.

| KovacsB a răspuns:

Daca nu sunteti pregatiti sa cresteti un copil de ce v-ati mai chinuit sa-l faceti, sau a fost nedorit?

| Kufu95 a răspuns:

Îi explici soacrei că vrei să mai ai intimitate alături de băiatul ei.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa apelati la serviciile unei bone.Aceasta nu va comenta prea multe pentru ca este platita sa suporte aceste lucruri.