Din pacate, dragoste cu sila nu se poate face si fetele, ca si baietii, au voie sa aleaga in functie de ce place fiecare.
Alta, ca are balta peste!
"Am fost respins de o fata si tot nu o pot uita ce pot face? "
alta - sigur va fi mai bună!
Să aștepți puțin, poate a fost și ea surprinsă. Poate cu timpul îți va împărtăși sentimentele. Sau poate nu. Dar în niciun caz nu o presa și nu o hărțui.
Dacă cineva ar veni la tine și ți-ar spune că ai câștigat 1000000 $ cum ai reacționa pe moment?
Trebuie să accepți că nu era pentru tine. Ce îți este predestinat și dat de Dumnezeu, va fi și va rămâne al tău.
Am ezitat 3 saptamani sa ii spun ca imi place de ea ca sa fiu respins atat de prost sunt dap, prima mea dragoste la 18 ani si prima respingere
Nu te descuraja.Sunt mii de fete, nu e ea singura.Ai putea sa-ti vezi in continuare de viata ta linistit, prefa-te ca nu s-a intamplat nimic,ca aceasta situatie nu te-a afectat deloc, fii mai rece cu ea, chiar foarte distant, esti tanar, ai timp sa gasesti multe fete mult mai frumoase si care sa te iubeasca cu adevarat.Schimba-ti un pic comportamentul,arata-i ca nu-ti pasa,fa-o sa creada ca ea este egala cu zero pentru tine, fii vesel, zambeste, nu-ti bate capul pentru asa ceva.Ea daca o sa vada ca nu-ti mai pasa de ea, o sa fie foarte derutata...(poate se credea vreo printesa pana acum...)arata-i ca nu e singura din lume.Asa o sa ai satisfactia ca nu va rade de tine si de vorbele tale.
Nici nu mai vorbesc cu ea dar nu imi pot lua gandul de la ea
petroneladiva882882 întreabă: