| senstein a întrebat:

Am fost sa ma intalnesc cu o fata recomandata de un tovaras, toate bune si frumoase, cand ajung acolo, stau vreo juma de ora prin fata casei ei, chipurile se facea frumoasa pentru mine, intr-un final iesa, ea si cu o bunaciune, stau eu si ma uit, si intreb (pe bunaciune), buna tu esti fata cu care am vorbit? ea cica nu, cica ailalta, da ailalta era o urata, bai frate o urata cu spume, eu i-am zis in fata ca e urata si am plecat, oare am gresit?

Răspuns Câştigător
| Anicuta7 a răspuns:

Cred ca trebuia sa-i spui asa mai pe ocolite ca totusi ii fiinta si ea nu-i vinovata ca-i urita de la dumnezeu! Insa poate ca ai facut bine ca ai fost direct si nu te-ai jucat cu sentimentele si nu ai mintit-o cum fac altii!

24 răspunsuri:
| Kerli a răspuns:

"frumusetea din afara o vede orisicine, dar frumusetea din suflet o vad doar cei alesi"
sau
"nu portul din afara ne face mai buni si mai frumosi, doar portul sufletului ne inalta"

| senstein explică (pentru Kerli):

De acord cu tine, dar nu puteam sa ies pe strada cu fata aia, eu mai mananc in oras mai ies cu amicii dar nu cred ca puteam sa ma ating de ea, chiar nu puteam, eu cred ca am procedat corect.

| Amilik a răspuns:

Nu te-ai gandit ca "bunaciunea" era chiar fata recomandata de tovaras doar ca nu i-a placut de tine si a spus ca e cealalta?

| senstein explică (pentru Amilik):

Nu, aia era gagica tovarasului, eu nu aveam de unde sti cine e aia + ca nu is urat, arat foarte bine (imi permit sa ma descriu). El doar i-a dat numarul meu ei, toate bune si frumoase la telefon, hau, hau, miau, miau, pana sa ajunge fata in fata, acolo teroare. Nu ca nu pot face rost de o gagica, dar eu am niste preferinte si nu le incalc, pana nu gasesc fata care o doresc eu nu am nici o treaba cu niciuna, tovarasu asta a meu stia ce si cum imi place si creca sa faca misto de mine m-a bagat pe felie cu urata.

Răspuns utilizator avertizat
| PulbereDeStea a răspuns:

Normal ca ai gresit, iti spun si de ce. Fata nu isi doreste sa fie urata, dar daca asa i-a fost dat ce poate sa faca ea, poate pe parcurs se mai schimba. Spun asta din propria experienta deoarece nici eu nu am fost o frumusete cand eram mai mica.Si cand mi se spune adevarul ma simteam ca ultimul om de pe pamant. Oricum cel mai vinovat este prietenul tau care va facut legatura, daca stia ca fata este asa nu trebuia sa va faca cunostinta.

| senstein explică (pentru PulbereDeStea):

La 18 ani, luna viitoare face 19, este mica? Voi ma luati drept copil? Era si mai mare ca mine cu 1 luna. Si eu cand eram mic eram urat, dar nici chiar asa, nu vreau sa-mi imaginez cum era cand era mica ca fac infarct. Cu prietenul meu... iti dau dreptate, are vina lui, poate a facut-o intentionat sa rada oleaca de mine, nu mi-a trecut prin cap, am sa-l sun chiar acum.

| PulbereDeStea a răspuns (pentru senstein):

Pai la 18-19 ani nu mai ii mica.Eu ma gandeam ca are 15-16 ani.

| hkr a răspuns:

Nu laughing))

| Loreen777 a răspuns:

Nuuuuu,cum sa gresesti, doar fata aia nu are sentimente! Nu-i asa?! Da, normal ca ai gresit! Nu trebuia sa ii spui ca e urata! Trebuia sa faci un efort sa te duci cu ea la un suc si sa ii spui ca puteti ramane prieteni.Asta era rezolvarea.

| senstein explică (pentru Loreen777):

Sa ma duc la un suc cu ea? Nici gand, nu pot sa merg pe strada cu o urata ca aia, eu unul nu pot, am mai iesit cu urate dar ca fetisoara aia nu am mai vazut si nici nu cred ca am sa mai vad.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru senstein):

O intrebare... Avea si mustata?!rolling on the floor

| senstein explică (pentru DirectDinBerceni92):

N-am observat, nici nu cred ca aveam cum deodata ce i-am zis ca e urata si am plecat, totul s-a intamplat foarte repede, intr-o fractiune de secunda. Nu vreau sa-mi imaginez ce avea de la gat in jos!

| Loreen777 a răspuns (pentru senstein):

Ok...(?)rolling on the floor

| senstein explică (pentru Loreen777):

Ok!

| Magellanaa a răspuns:

Mda.Sa stii ca te-ai purtat ca un... ca sa nu zic cum.O fata e o fata, eu cred ca nu stii cum ai ranit-o pe fata aia sad Macar cerei sxuze, nu trebuia sa te porti ca un badaran, puteai pur si simplu sa zici ca nu te simti atras de eawinking

| senstein explică (pentru Magellanaa):

Mai, cred ca "urata" e un cuvant frumos la ce mi-a fost dat sa vad, daca as avea de ales intre ea si... sa zic o fata frumusica pe gustul meu care sa fie oarba sa surda, sau stiu eu ce, pe asta as alege-o, nu doresc nimanui sa intalneasca ce am intalnit eu. Bai era atat de urata ca pe drum mereu imi aparea in minte, urata, urata, urata! Nu-mi cer scuze drept deloc. Nu sunt un badaran, sunt baiat foarte finut, foarte civilizar dar aici nu stiu ce s-a intamplat ca am scapat de sub control si nu am mai rezistat sa nu ii zic.

| Magellanaa a răspuns (pentru senstein):

Si crezi ca ea e urata ca asa ii place ei sa fie.Doamne chiar esti nesiimtit. Ai facut-o pe fata aia cred ca in asa fel incat va plange saptamani.Nu cred ca stii ce efect are asupra ei.Si auzi, nu-i cred ca esti tu perfectiunea, ok? Mi se pare foarte nasol sa faci fite cand cineva e urat si tu esti cam la fel.So, cere-ti scuze si gata.Si asa n-o sa poti repara raul facut.

| senstein explică (pentru Magellanaa):

Draga mea, nu intelegi ce monstru mi-a fost dat sa vad, nu m-am putut controla sa nu ii zic, parca nu eram eu cand mi-a zis amica ei ca cica ea este si nu ea, atunci m-am facut verde la fata. Lasa ca nu plange, ii trece, daca se pune pe treaba cu 5000 de euro se face mai ceva ca J. Lo laughing), eu perfectiune? Nu, nu cred, arat si eu cum arat dar ma ingrijesc saptamanal cum imi permite bugetul. Nu fac fite cand cineva este urat, dar ca domnisoara aia nu am mai vazut, nici in filmele de groaza. Nu-mi pot cere scuze, nici sa vorbesc sau sa o mai vad.

| Viorel_Baa_Nu_1981 a răspuns:

Esti praf baiete draga
dar Dumnezeu sau ''soarta'' are grija de toata lumea
Bafta!

| senstein explică (pentru Viorel_Baa_Nu_1981):

Baiete, vrei sa-ti fac lipeala cu ea? Zi-mi si se rezolva, vorbesc prin cineva si te gasesti cu ea sau eu stiu, poze, web ceva. Eu daca as avea de ales dintre urata aia si sa sparg o banca cu riscul de a face ani buni de inchisoare as alege banca. La fel ai face si tu, nu pot sa-ti explic in ce hal arata fetisoara aia. Tin minte ca era la PROTV emisiunea aia, frumusete pe muchie de cutit, nici aia nu cred ca avea ce sa-i faca. O urata cu crengi!

| cocolina222 a răspuns:

Ai jignit-o foarte mult.voi baietilor chiar daca vedti o fata urata nu-i spuneti in fata nu este corect

| mata44 a răspuns:

Pai... ai facut bine ca i-ai zis ceea ce crezi cu adevarat insa gestul a fost urat. Dar lasa, toti gresimwinking.