Da,stiu,sunt niste timpuri ciudate, dar totusi stiu tineri care au gasit fete de suflet si nu asa printese ale vietii.
In mediul online, oricine primeste validare si posibil sa afecteze aspectele interrelationale, insa nu s-a pierdut speranța.
Este bine sa iti iei carnet pentru tine si confortul tau.
Pana la urma daca vrei sa iesi cu o fata, poti folosi si alternative gen taxi.
Esti foarte tanar, nu ai 50 de ani si incepi sa iti faci probleme.
Nu incerca tactici penibile de cucerire. Daca simti sa insisti cu o fata de ce nu? Normal ca daca urmezi sfaturile vreunui specializat fara soarta, sigur nu vei gasi pe nimeni.
La inceput sa fie ca o prietenie, apoi vedeti daca aveti aspirații in comun.
Daca faci tu pe intangibilul, ca asa scrie la manual, deja fetele s- au plictisit de strategia asta.
Fetele au nevoie de atentie in primul rand. Sa se simta unice.
Buna,
Nu a trecut nici un timp.
Pe partea cealaltă a gardului o fata potrivită tie se gandeste ca nu mai are nici o sansa.
Este bine ca te rogi la Dumnezeu, vei vedea ca rugăciunile iti vor fi ascultate.
Si poate mai bine sa formezi un cuplu la maturitate, caci te cunoști pe tine si iti cunosti criteriile.
Sa nu renunti si da, sa faci intotdeauna primul pas, acesta este rolul barbatului.
Toate cele bune,
De fapt, problema e la tine, nu la prieteni, sau la femei.
Oricum, misticismul nu te ajuta cu nimic, ba dimpotriva. Vorba lui @gabicoo, mai bine te calugaresti si poate iti gasesti un coleg de suferinta cu care sa te combini in manastire.
Sunt că tine numai că eu am anxietate și depresie,tu nu ai,așa că ai toate șansele să combini o fata in orice moment! Trebuie doar sa nu te identifici cu credință ce o ai despre abilitățile și să crezi și să fii pozitiv că ești mai mult decât un gând,că aceste nu te caracterizează,că nu ești ceea ce subconștientul te face sa crezi că ai fi. Ești așa că acțiunile tale sunt pe pilot automat,dar poți să îți schimbi în orice moment acțiunile și tiparul de gândire, mentalitatea.
Daca ți imposibil consuma puțin alcool până scapi de timiditate și apoi renunți definitiv când începi să te acomodezi cu noul tu.
Pe mine m-au făcut praf anxietatea și nu mă dau bătut, nu te da nici tu fiind perfect sănătos. Daca nu schimbi ceva la tine și tu o sa devii anxios și depresiv.
Du-te câteva ședințe la psiholog sa te ajute sa te cunoști mai bine, nu te cunoști deloc de aia ai gândirea asta, te sabotezi singur.
De psiholog nu am nevoie, mai rau te fac oamenii aia si te trimit de la un doctor la altul. La mine nu e cazul, am trecut de emotii cu fetele doar sa gasesc un subiect comun dar si sa am cu cine discuta pentru ca in ziua de azi fie are prieten, fie spun ca vor sa ramane singure, fie nu vor, fie celelalte religie, inaltime, intelegere, situatia financiara si sa investesti intr-o femeie.
La mine e problema ca nu am unde cunoaste, fetele sunt plecate in alte judete mari, in strainatate sau cum am spus ca nu ai cu cine sta de vorba.
Atunci trebuie sa te duci și tu în străinătate. La noi nu ai ce face, nu ai viitor.
Am fost, am precizat si in topic. Vreau sa ma axez pe altceva, se poate si in tara doar ca nu am cu cine si apoi nici pentru cine lupta.
Chiar si cu primul pas fetele devin indiferente, daca initial au fost interesate. Isi pierd interesul pentru ca primesc atata validare mai ales din mediile de socializare. Nu am fost nici prea insistent pentru ca la fel isi pierd interesul foarte usor. Vreau sa rezolv cu permisul si mi se vor deschide alte usi.
Am incercat si asa, dar cu cat se simt unice incep sa caute in alta parte, dragoste prea multa la fel strica... La un moment dat mi-a spus o tipa ca pot sa ii aduc si luna de pe cer, ea daca nu ma place nu ma place si sa caut pe alta. Pana la urma cat sa mai cauti? Le accept cu tot felul de defecte si fac mofturi ca un singur lucru nu a mers bine, asta fiind un pretext de a fi cu altul, vorbesti cu o fata doi ani si se combina cu altul cu care vorbeste de cateva zile apoi iar se impaca. Asa nu merge la mine dupa ce o accept asa cum e ea.
Fetele din ziua de azi nu vor taxi, sa mearga pe jos vor masina cat mai luxoasa luate la scara de acasa. Am iesit recent cu o fata dintr-un oras vecin si nu a mai vrut sa continuam ca i s-a parut ca am testat-o pentru ca am invitat-o la un restaurant al doilea mai aproape unde sta ea, de primul mai aproape de ea am si uitat si aveam eu de facut tot drumul pana la ea, apoi ca am intrebat-o daca poate veni cu 15 minute mai repede si cumva ca mie nu imi pasa de ea si ca e la munca, discutand dinainte la telefon cu ea daca poate lasa munca(lucra in online) si mi-a spus ca da, ca ea trebuie sa faca 8 ore (4 cu 4 sau depinde). Plus de asta era de-o seama cu mine 31 de ani, ne-am intalnit dupa clasa a 8-a pe la un examen de admitere si ne-am amintit unul de altul, luand legatura pe Facebook dupa atatia ani.
In fine, ideea era ca nici atunci cand pana la urma incerci sa cunosti pe cineva nu se leaga nimic pentru ca se gaseste ceva sa nu ii convina, sa nu raspunda si sa aleaga pe altul.
Daca vorbesti cu baieti de varsta ta vei auzi povesti asemanatoare.
Insa, nu inseamna ca gata, renunti.
Normal ca nici tie nu iti trebuie o ofuscată care este cu capsa pusa de la inceput.
Pe de -o parte sunt fete care spun ca nu gasesc pereche si pe de alta baieti care spun acelasi lucru.
Totusi este bine ca ai avut cateva experiente care te vor ajuta pe viitor.
Cum ti-am spus, fetele stiu ca baietii acum au anumite tactici din carti si de asta ti-a spus ca o testezi.
Posibil pe undeva faci lucrul acesta, fara sa iti dai seama.
Adica, sa vrei a fii manipulator si asta chiar nu te avantajează.
Cu siguranța daca lasi garda jos, vei gasi o fata cu care sa poti trai o poveste autentica si frumoasa.
Ca durează o zi sau o viață, nu contează, tu fii fix asa cum esti, fara sa te inspiri din jur.
Povestea ta este una singura ca si viata.
Inca ceva cu insistenta si sa se simta unice, o cautam pe fata respectiva si nu mai prieam raspuns, primeam a doua zi sau deloc ca dupa doua saptamani sa imi spuna ca ei nu i-a placut nu stiu ce cu toate ca mi-a spus ca nu sunt un baiat rau deloc. Apoi mi-a spus si ea sa caut pe altcineva si am inteles, merg mai departe pierzand cu fiecare interactiune increderea in fete si sa imi dau seama ca e mai bine singur oricat de naspa ar fi sentimentul de singuratate si de a nu fi iubit ca altii.
Ar fi multe de povestit, totul se pare ca rezuma ca nu le plac baietii buni si sunt atrase de baietii rai.
Nimeni nu prea spune nimic sau mai rau baieti care se lauda cate fete au avut prin pat. Am ajuns sa ii aprob si sa ii las in bucuria lor sa creada ca m-au pacalit.
Pana la urma daca e vorba de teste si femeile testeaza, poate sunt teste involuntare dar se testeaza daca e un partener in care poate avea incredere. Si eu pot spune ca am fost testat si nu m-a afectat dar sa renunti, sa nu mai comunici, sa blochezi pe cineva e lipsa de respect si nu poti spune ca asta e doar la o fata. Pana la a avea o familie e cale lunga la ce asteptari au si la cati baieti cred ele ca le curteaza incat nici nu raspund pe mediile de socializare(au de unde alege, au pe cineva, primesc validare, nu dau importanta). Degeaba se roaga pentru un baiat bun pentru ca tot unul rau le atrage care are alte scopuri in viata decat acela de a intemeia o familie.
Te inteleg si sa stii ca multe persoane aiurea pe fata pamantului, dar tu trebuie sa mergi inainte. Pana la urma aleasa este dintre mai multe,bine ca ai grad de comparatie.
Pe de alta parte,te rog nu te lua dupa aparente referitor la ceea ce vezi in cadrul altor relatii, ca nu este totul roz peste tot
Poate asa pare, ca fetele plac baietii grosolani, insa acele fete sunt cu ceva bagaj nasol din copilărie, alt limbaj nu stiu si este destul de greu sa te descurci cu o fata de genul acesta daca tu nu esti genul badaran.
Cu rabdare gasesti o fata potrivita care sa iti aduca stare de bine.
Nimeni nu este perfect, absolut nimeni, dar sa fie dorinta si potential de lucru la relatie este important.
Te poti linisti o perioada, fara sa te mai gandesti si cand esti linistit si pe vibe ok, va veni si mama copiilor tai.
Psalmii sunt folositori si gasesti printre ei, pentru casatorie.
Sa dai o sansa oricarei ocazii, nu toate fetele sunt la fel.
Practic, tu ai nevoie doar de una dintre atatea, fii deschis si o vei gasi.
A,povestile pescaresti ale baietior. Ha,ha,ha,pai nu ai ce face doar sa ii crezi.
Adevărul este. ca trendul acesta al fetelor accesorii si baietilor nonsalanti a luat amploare si nimeni nu mai respecta pe nimeni.
Este multa superficialitate si lipsa de educație, iti dau dreptate.
Dar sunt si fete de treaba, poate nu asa sclipitoare ca cele cu gene si unghii, dar care ar fi bune partenere pe termen lung.
Ai timp, nu te impacienta.
Bine, va multumesc si o sa tin cont de parerile si incurajarea dumneavoastra.
Sper si eu ca voi gasi o persoana cu aceeasi minte si acelasi suflet ca si mine, eu unul nu caut perfectiunea pentru ca nici eu nu sunt perfect. Nu depinde totul doar de mine, dupa cum am spus eu nu am renuntat cu nimic in viata, nici cu permisul nici cu gasirea unei partenere.
Traim intr-o lume nebuna in care totul se invarte in jurul banilor si nu in frumusetea interioara.
O zi de duminica frumoasa!
Sunt si fete de treaba, dar nu am avut eu noroc pentru ca s-au luat si a ramas ce a ramas, diferenta prea mare de varsta iar nu e buna dupa cum scrie si in Biblie si cam de 10 ani diferenta e ce mai gasesc.
Sunt si fete care merg la Biserica se roaga pentru a gasi perechea DAR sunt influentate de parinti si parca nici eu nu as intra in vorba care sunt cu nasul pe sus si au nu stiu ce asteptari(baiatul sa aiba mai mult ca fata, sa faca, sa nu faca...).
N-are nici o treaba permisul. O fata doreste partener, nu sofer. Daca te place, va conduce ea
Citesc ce perle ai scris:
"aveam eu de facut tot drumul pana la ea" Pai faci TOT drumul pana la ea si o iei de la scara/poarta. La prima intalnire este musai!
"am intrebat-o daca poate veni cu 15 minute mai repede ". Daca ati stabilit o ora, las-o asa, n-o mai schimbi.
Fata se pregateste, si-a facut si ea un program cand sa fie gata, nu o grabesti.
"discutand dinainte la telefon cu ea daca poate lasa munca"
Sa lase munca sa se intalneasca cu tine? Chiar nu-ti pasa de ea.
Imi pare rau sa-ti spun, dar fata aia avea dreptate sa-ti spuna Pa.
La primele intalniri iti dai silinta maxim, sa fie totul bine. Altfel, te plangi pe TPU.
Ai citit dar nu ai citit tot, doar printre rânduri. Ar trebui sa îți explic din nou dar nu are rost ca o vei ține tot pe a ta.
Sa îți răspund pe scurt la nelămuririle tale, am întrebat-o dinainte sa ne ieșim de aceste aspecte și a fost de acord inițial.
Apoi atâta lipsa de respect a fost ca ma interesam, ii scriam și nu primeam nici un răspund, abia abia la al doilea mesaj începea sa mai răspundă. E bine ca i-am zis si eu pa când nu se poate, am șters-o din lista de prieteni și merg mai departe.
Pentru ca nu vreau, nu am fost în viata mea și nici nu o sa merg. Tu de ce nu mergi?
Nu mie trebuie sa-mi explici.
Daca vrei sa pricepi, bine, daca nu, tu esti ala singur!
Se pare ca are treaba permisul, mașina sa fie cât mai nouă și mai premium.
Te contrazici singur/a, o data spui ca trebuia sa o iau din fata casei, sa fie totul perfect la prima întalnire apoi ca nu contează permisul, pe bune? Apropo, nici ea nu are permis dar ar avea pretenții.
În zadar te comporți ca un gentleman cum am încercat sa fiu(deschis ușa, întrat primul, tras scaunul, plătit nota) ca tot se găsește ceva.
Și dacă sunt singur ce, sunt atâția singuri/e.
Nu trebuie sa ma înțeleg cu oricine pe lumea asta, fetele alea singure oare au rămas degeaba singure pana la acea vârstă? Nu cred, o fata nu prea sta singură dar dacă nici nu se mărită are o problemă.
Cel mai probabil ești fată și vrei ca băieții sa fie perfecți, dar ce oferiți la schimb?
anonim_4396 întreabă: