| dende95 a întrebat:

Am fost zilele astea la mare(Mangalia)Si acolo am vazut o fata pe care am inceput sa o plac.Si ea pe mine deoarece mi-a cerut numarul.in fine am facut schimb de nr de telefon.Ne intalneam seara ne plimbam pana la ora 1, 2.Desi eu eram cu parintii si ea era cu inca 2 surori si parinti, nu ne ziceau nimic, ne lasau sa stam pana tarziu. Ei se duceau acasa pe la 10, 11 si eu stateam cu ea si cu surorile ei mai tarziu. Mia zis ca trebuie sa plece, dar nu mi-a zis si cand.Cred ca a plecat de sambata deoarece nu am mai vazut-o si eu am stat pana duminica seara.De vineri seara nu am mai vorbit deloc cu ea.Si-a inchis telefonul pe mess nu intra.Credeti ca am gresit cu ceva? Dati si un sfat! mersi!

Răspuns Câştigător
| aannaid a răspuns:

Nu cred... poate ca se gandeste ca relatia voastra nu merge, din cauza distantei

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poate ai fost doar o aventura pentru ea.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Dca nu v-ati babardit tot degeabatongue nu puteati sa va plimbati si voi singurilaughing trebuia sa fie surorile cu eaoh go on poate miroseai uratrolling on the floor

| crissyyo a răspuns:

Depinde mai... ce faceati voi pe la 1, 2smug ii dau dreptate lu "someone" poate ca s-a gandit la viitorul vostruwinking BAFTA!winking poate dai de ea...:*

| dRaXler a răspuns:

Esti culmea...de unde sa stim noi daca ai gresit cu ceva? Tu ne-ai spus noua ca ai stat pana tarziu cu ea.Ce as putea eu sa deduc din asta?

| Pitikw a răspuns:

Da si eu ii dau dreptate lu "someone"